arka cam rezistansım çalışmıyor :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokalp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
az önce dışardayken kullanma gereği duydum ama malesef çalışmadı yaklaşık 15 20 dk yol aldım ama çalışmadı hiç bi sırası çalışmıyor :( elektrik arızası diye düşünüyorum bana ne kadara patlar

rezıstansı acınca aracın devrı duser gıbı olup role sesı gelıyorsa elektrık arızası degıldır.. tamıratı oldugunu söylıyorlar ancak bence saglıklı olmaz kısacası tamırı yok komple degısır.. sanırım senınkısı elektrık arızası cunkı en azından bı kaç sırsı calısması lazım

yarın bi fotoğraf ekliycem sağtaraftaki rezistansın elektrik kablosunun orda bi sararma war o parça değişcek galiba

Komple değiştir geç ...

camdaki şeritlerde kopukluk olabilirr eğer varsa tamiratı varr yanii elektrk arızasıı

tamirat nerede nasıl kaça mal olur?ben sakarya da sordum olmaz dediler.İst.ve izmit civari varsa bildiginiz tamirci adres alabilirmiyim.arka cam için.Ayrıca dün ön cama taş geldi kasko yok cam fıyatı.99 model vectranın makyaksız kasa.tşk.ler şimdiden

bir kerede benim basimada geldi..
bir yeri Lehimlemisler düzeldi. belki seninkindede bir kopukluk vardir.

Arkadaslar benim arka cam isiticisida calismiyor.Yani lehim yapsam olurmu.Yenisi 300 Euro da.

Geri