Arka 12v Çıkışı Çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan musician
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

musician

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhaba!

Arabanın arka kısmında bulunan 12v elektrik çıkışının çalışmadığını fark ettim. Daha önceden çalıştığına eminim  :(. Burayı kontrol eden bir sigorta var mıdır, varsa nasıl bulunur ve değiştirilir?

Düzenleme:
Aracın kullanıcı rehberine göz attığımda arka elektrik çıkışın sigortasının direksiyon altındaki sigorta kutusunda 7 nolu sigorta olduğunu buldum. Sadece bunu nasıl değiştirmem gerektiği konusunda bilgisi olan birisi paylaşırsa çok sevinirim. (O parça yenisiyle mi değiştiriliyor, yoksa alınıp bi şekilde değiştirilip tekrar mı takılıyor, satın alınacaksa nerden bulunabilir. Kafamda deli sorular  :D)

Ynt: Arka 12v Çıkışı Çalışmıyor

bana kalırsa dokunmayın elektirk işi sakat bi elektrikçiye baktır patlaksa zaten anlar

Garantin varsa garantiye götür yoksa yine opele götür fazla fiyat çekiceklerini sanmıyorum.Arabaların hele herşeyi elektronik arabanın sistemine yanlış müdahale çok büyük hata olur.

+1

Teşekkürler herkese. Kendim dokunmuyorum öyleyse :) Serviste yaptırıp sonucu paylaşırım buradan.

musician link' Alıntı:
Teşekkürler herkese. Kendim dokunmuyorum öyleyse :) Serviste yaptırıp sonucu paylaşırım buradan.
musıcan kardeş o  bulduğun sıgırtayı ordan çıkar eğer ortadan kopuksa aynsının yenısıyle değıstır aynı amerden bahsedıyorum tutacağı en fazla 5 lıra fılan bısey sırf onun ıcın gıdılırmı servıse gozunu seveyım yahu general__p

Geri