2005 Model 1.6 Elegance Astra H model aracım var. Dün aksam saatlerınde dikkatimi çekti. 3 Gün önce aldıgımdada bir kere denk gelmiştim. Motor arıza lambası 3 -5 saniye yanıp sönüyor. Yanıp sönüyor derken Flaşör gibi değil sabit. Ondan sonra kayboluyor ne zaman yanacağı belli olmuyor. Bazen söndüğü gibi tekrar yanıyor. 15 Saniye boyunca sabit yandıgıda oldu sonra yine düzeldi. Bir türlü anlam veremiyorum. Bugün Motor ustasına götürdüm , şansa o an yanmadığı için bilgisayara bağladıklarında birşey bulamadılar. Belki beyinde yedeklenmiştir dediler ama maalesef birşey çıkmadı. Neden olduğunu bilmemekte rahatsız etti açıkçası.
Bi ara ekranda Yıkama su Seviyesi Uyarısı çıktı.Belki ondandır diye düşündüm su koydum ama değişen olmadı.
Test Menuye girdiğimdede CC bölümünde hepsi 00000 değil. Ayrıca Bus bölümündeki sonda 40 bulunan rakamda değişiyor. Bazen direk hepsi 00000 bazende sonda 40 var. Ayrıca Store hep aynı. Ne yapmam gerek ?
NOT : Araçta LPG yok şuan.

Bi ara ekranda Yıkama su Seviyesi Uyarısı çıktı.Belki ondandır diye düşündüm su koydum ama değişen olmadı.

Test Menuye girdiğimdede CC bölümünde hepsi 00000 değil. Ayrıca Bus bölümündeki sonda 40 bulunan rakamda değişiyor. Bazen direk hepsi 00000 bazende sonda 40 var. Ayrıca Store hep aynı. Ne yapmam gerek ?

NOT : Araçta LPG yok şuan.