Ariza lambasi

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mbr abiler arkadaşlar bugün bi yerde durdum kontağı kapadım 5 dk sonra fln geri bindim arabaya çalıştırdığımda kadaran göstergesinde araba işareti ve üstünde tamir anahtar işareti çıktı.kontağı kapadım açdım geçmedi setting tuşuna basılı tutup gizli ekranı açtım ilk açılan yerde hani arabanın üretim yeri fln yazıo o rada code 009 yazıodu arıza kodu glb sizce arıza nedir arabanın gidişinde rölantide bi problem yok ama ışık yandı.ztn sevmiyodum astrayı iyice nefret ettim ya

of ya of bilmiomu kimse

Sevgili Cem;

Eğer aracı çalıştırdığın zaman arıza ışığı sönüyorsa problem yok demektir.
Geçici bir arıza durumu oluşmuş arıza düzelmiştir..

Ama araç çalışır halde de yanıyorsa problem var mutlaka servis desteği gerekir..

Benim araçta bazen marşa bastığım zaman çalışmaz ve arıza ışığı yanar.. Çok defa servise gidip bilgisayara bağladıklarında hep geçici olarak ateşleme sorunu olmuş problem yok cevabı aldım..

Daha dün yine kontağı çevirdiğimde araç çalışmadı bende ısrar ettim ve şimdi kontağı çevirince arıza ışığı yanıyor ama marşa bastıımda sönüyor.. O yüzden pek üzerinde durmuyorum ;)
Sana tavsiyem vaktin varsa her ihtimale karşı yinede bir servise git ve fikirlerini al ama eğer ararç çalıştığında ışık sönüyorsa çokda ciddi bişey olduğunu zannetmiyorum...

Hayırlı huzurlu akşamlar ;)

Son düzenleme:
Sevgili Cem;

Eğer aracı çalıştırdığın zaman arıza ışığı sönüyorsa problem yok demektir.
Geçici bir arıza durumu oluşmuş arıza düzelmiştir..

Ama araç çalışır halde de yanıyorsa problem var mutlaka servis desteği gerekir..

Benim araçta bazen marşa bastığım zaman çalışmaz ve arıza ışığı yanar.. Çok defa servise gidip bilgisayara bağladıklarında hep geçici olarak ateşleme sorunu olmuş problem yok cevabı aldım..

Daha dün yine kontağı çevirdiğimde araç çalışmadı bende ısrar ettim ve şimdi kontağı çevirince arıza ışığı yanıyor ama marşa bastıımda sönüyor.. O yüzden pek üzerinde durmuyorum ;)
Sana tavsiyem vaktin varsa her ihtimale karşı yinede bir servise git ve fikirlerini al ama eğer ararç çalıştığında ışık sönüyorsa çokda ciddi bişey olduğunu zannetmiyorum...

Hayırlı huzurlu akşamlar ;)
ışık arabayı çalıştırdığımda yandı ve sönmedi bir daha ben kapattım marşı bidaha çalıştırdım belki geçici olmuştur diye yok sönmüyo.17800 flndı 15000 lik bakıma soktuğumuzda ondan glb pederin suçu valla :)

hata kodu ecn 970 yardım edin

yardım edin help:)

Araç çalışıyorken bence yanıyorsa bir problem vardır. Servise gitmen şart cem. Benimde egsozdan dolayı oldu bu problem. Şuan yok sadece kontağı açtığımda devam ediyor yanıyor sonra marşa basınca sönüyor. Önceden öyle degildi kontağı açınca 3 sn sonra sönüyordu. Geçiçi bir arıza oldu düzeldi benim. Ama senin hala devam ediyor ozaman... Mutlaka git bi servise görün bence. Sıkıntı yaşama sonra. Benim araç senin araç olsa uyuyamam. :D Şuan bile içim rahat etmiyor çalışırken sönmesine rağmen...

Araç çalışıyorken bence yanıyorsa bir problem vardır. Servise gitmen şart cem. Benimde egsozdan dolayı oldu bu problem. Şuan yok sadece kontağı açtığımda devam ediyor yanıyor sonra marşa basınca sönüyor. Önceden öyle degildi kontağı açınca 3 sn sonra sönüyordu. Geçiçi bir arıza oldu düzeldi benim. Ama senin hala devam ediyor ozaman... Mutlaka git bi servise görün bence. Sıkıntı yaşama sonra. Benim araç senin araç olsa uyuyamam. :D Şuan bile içim rahat etmiyor çalışırken sönmesine rağmen...
sönmüyor ama ecn 970 i mrk ettim ne arızası acaba?

Geri