arıza lambaları

alper_afk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar.aracım opel corsa 2004 dizel.sorun şu yolda giderken motor elektroniği ışığı sabit yandı.aracı kapatıp acınca söndü.ama şöyle birşey gözlemledim aracı bır gun kullanmadıgım zamanın ertesi günü kullandıgım zaman oluyor bu olay.bu şekilde 2 defa başıma geldi.tedirgin olmalımıyım yardım edebilecek arkadaslara şimdiden teşekkür ederim...:alkis:

Alper bey arıza kodu olmadan ne diyelim ki? nasıl yardımcı olabiliriz?
bağzı corsalarda fren gaz basık kontak çevirme ile arıza ışığı yanıp söner bunla okuyabilirseniz yardımcı oluruz..
örnek arıza ışığı arka arkaya 10 defa yanıp söndü sonra bir ara durdu sonra 3 defa yandı söndü ara bırakıp 4 defa yandı söndü tekrar ara bırakıp 10 defa yanıd söndü bu P0340 arıza kodu...en azından bu şekilde bakar buraya yazarsanız arkadaşlar yardımcı olur

arıza lambası

anladım sanırım deneyecem.ama yinede şundan şundan olabilir gibi seçenekler vardır :) 2 ay oldu arabayı alalı ilk arabam bide. haliyle kafama takılan çok soru oluyor.geçen hafta bakımı yapıldı ve arıza lambaları şikayetimi bildirdim bilgisayara bağladı hiçbir şey çıkmadı sıkıntı yok dediler ondan soruyorum ne gibi sorunlarla karşılaşılıyor bu motor elektroniği ışığı olayında...tekrar teşekkür ederim...

Geri