arıza kodu nasıl silinir?

selcukkoylu

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracım 2006 1.3cdti astra cosmo geçen gün debimetrenin fişini çektim nolcak diye.araç çalışıyodu çalışmasında herhangi bir fark olmadı biraz sürdüm hiç fark yok yalnızca arıza lambası yandı şimdi sönmüyor yani çalışınca söünüyo ama çalışına kadar sönmüyor.önceden kontağı açınca 3 4 saniye sonra sönüyodu şimdi sadece çalıştıktan sonra sönüyo.korkum servise gidince garantiden çıkmasın diye?BU ARIZA LAMBASINI NASIL SÖNDÜRÜRÜM?:confused: :confused: :( :(

hiçbi şekilde silemesin cıhaza baglanacak

cihaza bağlanacak

dostum cihaza bağlnması lazım arızyı silmek için buda en az 35 40 ytl dir özel opel servislerinde

hocam, o geçici arıza kaydı. silinmese de olur. fişini sökmediğin zamanki gibi çalışmaya devam edecek araç merak etme. hatta tansu usta bu tür arızaların zamanla ecu tarafından silindiğini söylemişti. aşağıda linkini verdim bir bakarsın. benim cevap aradığım bir soru da var orda, belki o da cevaplanır.:o

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=15954&highlight=eskiden+kalma+ar%FDza+kayd%FD

aracım 2006 1.3cdti astra cosmo geçen gün debimetrenin fişini çektim nolcak diye.araç çalışıyodu çalışmasında herhangi bir fark olmadı biraz sürdüm hiç fark yok yalnızca arıza lambası yandı şimdi sönmüyor yani çalışınca söünüyo ama çalışına kadar sönmüyor.önceden kontağı açınca 3 4 saniye sonra sönüyodu şimdi sadece çalıştıktan sonra sönüyo.korkum servise gidince garantiden çıkmasın diye?BU ARIZA LAMBASINI NASIL SÖNDÜRÜRÜM?:confused: :confused: :( :(

arkadaşlar lambda sensör arızası, Krank Devir Sensörü arızası, Debimetre arızası gibi arızalar eğer ortadan kalkarsa arıza lambası 50-60 km lik yol yaptıktan sonra sönüyor. araçta DTC kalıyor( arıza kaydı) ama arıza lambası sönüyor.

Geri