Araçlarımız için özel Sticker nereden bulunur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arka cama veya arabanın bir yerlerine çıkartma yapıştırmak istiyorum. internetten buldugum bi gölge resim veya her hangi bir şey. bunu nerede kim yapar?

Merak edenlere koymak istedigim gölge çıkartma
hanzala.gif

bunu dıjıtal baskı yapan bır yere gostersenız sanırsam cıkrtırlar

Benim tanıdığım var bu sticker işini yapan,fiyatlarıda gayet uygun.. ;) Eğer düşünürseniz benim msn'i ekleyin,konuşuruz msn'de o arkadaşla birlikte.. :) MSN: burakkaya@burakkaya.net

galiba bunu bir tabelacı bile yapabilir gibi geliyor gidin bir tabelacıya sorun
sonucta camlara felan yazı resim felan yapıyorlar bunuda yaparlar galiba

Bu resim için bugün biryerle görüştüm. Sadece hat olarak çıkaramayacaklarını söylediler. Detayların fazla olması resmin küçük olması dolayısıyla. komple beyaz sticker uzerinde siyah çizim olabilir dendi oda 20-25 cm boyunda 20TL olur dedi. hemde camın üzerine içeriyede değil.
Camın içten olmaması soğuttu beni açıkcası. çoluk çocuk mahallede söker onu hemen. yaptırmadım.

dıştan tercih edin bence, zamanla sıkılırsanız çıkarması temizlemesi falan kolay olur. Zaten oldukça sağlam yeni stickerlar, kolay kolay solmuyor veya çıkmıyorlar.

Ben burayı tavsiye edebilirim, daha önce siparişim var ve oldukça ilgili bir arkadaş bakıyor: http://www.stickersepeti.com/

bence bu resmi usta bi tabelacı kaportaya ince fırca ile çizebilir ve çokta güzel olur...

ne gerek var yahu flas bellege yukle gotur reklamcıya hemen cıkartsın :)

Geri