ben samsundan agrı ya geldim 2.0 cdx le lpg de 250 tl yaktı içindeki ile bayagı gezdim normalmi bilmem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende de aynı araçtan var. geçen ay ankara'dan sakaryaya otoyolda 100-110 km hızı hiç geçmedim. araba dolu değildi. klima kapalıydı. üç kişi vardı arabada 6-6,5 lt lpg tüketim değeri yakaladım. sıkılmazsan sakin kullanırsan baya tasarruflu oluyor.
Aracımın benzinligin yanından geçip kokusunu alması yeterli ,beni bi 100 km civari götürüyor kokuyu alırsa![]()
Şaka bi yana şehir içi net bişey söyleyemeyeceğim 25-27 kuruş civarı sanırım. Şehir dışı ise 50 liralık LPG ile 340 km civarı yol yapıyorum. Aracım 2.0 Vectra.
o diilde bu takılı kalan şamandıra olayını ne yapacağız ??![]()
depodaki bütün gazı tüketeceksin... Bundan sonra işin ehli bir usta şamandırayı sökecek düzeltecek....Kendin veya işin ehli olmayan kimseye yaptırma gaz bitse bile (araç calışmadığı durumda) depoda gene gaz vardır... çok iyi bir usta bulursan yarım depo gaz varken bile düzeltiyor.... (Depo şamandırası farklı bir marka olduğu için muayineden geçmeyen bir araçın yarım depo dolu şekilde şamandırasının değiştirildiğini gördüm....)