aracın teypi kendiliğinden açılıyor

firet içken

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benım aracım astra enjoy aracımdakı sorun sa bana kafayı yedırtecek aracın teyip i kendılıgınden acılıyor ve aracı perk ettıgım yer evden uzak bır alanda sabahta bakıyorum aku bıtmıs servıste ayarlattım fakat 4 ay gectı gecmedı yenıledı arızayı kı ınanın 4ay zarfında teyip e yol bılgısayarına vs dokunmadım bıle yardımcı olursanız sevınırıım :mad:

Arkadaşım muhtemelen teybin açma düğmesi bozuk . bir elektrikçi ye gitsem direk kontaka baglatsan düzelir. olmadı teybi degistir . .. ayrıca teyp sabaha kadar açık kalınca aku bitmez sanırım bir elektirik kacagi olabilir

astra h larda bir seride bu hata var zamanında garanti kapsamından teypler tamir edilmişti, hatası cd yi içeri attığınızı algılayan switch te, ankara mesut elektronik bunu tamir ediyor 150 tl gibi de bir masrafı oluyor.

yada en ucuz yöntem içeride sürekli CD bırakmak (bazı araçlarda işe yaramayabiliyor)...

cd bırakmayı bı deneyecegım ılgınız ıcın sagolun servıse goturdugumde ayarları karısmıs dedıler ayarladık dedıler 3 4 ay sonra tekrarladı

Geri