herkeze slm .yardımınıza ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım.ben gecen sene temmuz ayında kaza yaptım aracıma arkadan vurdular(clio ııı)aracımın sase numarası bagajda yazıyormus ,aracımı eskısehırde renault servısıne yaptırdım.bagaj havuzu degıstı malum sase numarası yazılmadı ve benım bu olaydan bugun haberım oluyor.yanı servıstekı elemanlar bu olayı bana soylemeyı unutmuslar.aracımı muayeneye goturdum sase numarası yok dedıler.bende servısı aradım kusura bakmayın sıze elemanımız soylemeyı unutmus dedıler uzerınden tam bır sene gectı.ve ozurlerıde su sekılde oldu:zaten soylesekde bunu kasko yada sıgorta karsılamıyor sız kendınız yaptıracaksınız seklınde oldu.bende bıraz arastırma yaptıktan sonra bu ısın bana kalacagı konusunda kendımce ınandım.sımdı ben batmandayım bu ıslemler ıcın ne yapmalıyım nereye basvurmalıyım .servısden bana herhangı bır belge gondermelerı gerekıyormu ve malıyet sızce ne olur servıs yaklasık 1000 tl olacagını soyledı.sımdıden tesekkurler.cevabınızı beklıyorum.