Aracın pert olup olmadığını nasıl anlıyabiliriz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nihatcankoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
N

nihatcankoc

Bilgi Girilmemiş
Aracın pert olup olmadığını nasıl anlıyabiliriz.

En garanti yol; Sigorta şirketleri pert olan araca kasko yapmıyorlar, o nedenle sigorta şirketlerinden yardım alabilirsin.

Araba alınacakta pazartesi yola çıkcaz malum bayram olduğu için kapalı baska yolu yokmudur

yedek anahtarı olmaz...

Bir de SMS olayı vardı ama o genellikle hasarlı olup olmaması ile ilgili diye biliyorum.

sms olayına pek güvenmeyin cünkü pert olmuş araca cekme belgesı alarak plakasını degıstırıyorlar , yenı gelen plakada arac hasarsız görunuyor, en iyisi tanıdık sıgorta acentesıne telefon acıp şasi numarasını sorgulatmaktır , onlar tramerden gırıp ogrenıyorlar...

SMS Olayını denedik bişe çıkmadı emin olmak istiyoruz araç ıspartada cumartesi pazarın ve bayramın araya girmesi çok kötü oldu

sms olayına pek güvenmeyin cünkü pert olmuş araca cekme belgesı alarak plakasını degıstırıyorlar , yenı gelen plakada arac hasarsız görunuyor, en iyisi tanıdık sıgorta acentesıne telefon acıp şasi numarasını sorgulatmaktır , onlar tramerden gırıp ogrenıyorlar...

Plakası ile değil şaşi nosu ile sorgulatmıstık

Bildiğim kadarıyla SMS de aracın pert olup olmadığı sorgulanmıyor, hasardan dolayı temin edilen parça veya hasar parası ile ilgili bilgiler var diye biliyorum. Aracın kaskosu yoksa, trafik sigortasından da herhangi bir para almadıysa, yani sigorta şirketlerinden bir talepte bulunulmadıysa oluşan hasar zaten kayıtlara geçmiyor. (Tramer denen sistem sigorta şirketleri ile ilgili, trafik kayıtları ile ilgili değil, SMS de tremer tabanlı bir sistem diye biliyorum)

Geri