Aracımız zifte bulandı :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vectra38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vectra38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dsc05376p.jpg
dsc05369s.jpg

dsc05370.jpg

Araca spreyle gazyağı sıktık
dsc05375m.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar salihli de baraj civarında yol yapımı sebebiyle yola bol miktarda zift dökmüşler ne bir uyarrı levhası ne bayrak sallayan kişiler.Hiç biri yokmuş.Viraj dönüşünde olduğu için yavaşalyana kadar olan olmuş.Ve çıkan sonuç .:( En yoğun yerler ön çamurluk,ön kapı ve etekler.Ama tavan hariç heryerde vardı :(Çamurluk içleri temizlenemedi çünkü çıkmadı ordan.Neyse kendiliğinden filinkot atmış olduk:D
2 saat uğraştırdı valla :(

Son düzenleme:
offff ne hale gelmiş nasıl oldu bu?

kendim temizliycem dersen mazot yada sanayağ çıkarır ama sizinki biraz fazla profesyonel temizlik gerekebilir.geçmiş olsun

Valla kendi aracıma olmuş gibi cok uzuldum resımlerı gorunce :(, tamamen cıkdıysa ne mutlu size...Gaz yagıyla rahat cıkıyormu benım aracın camurluk cıvarında da bır kac nokta ufak tefek turuncu noktalar var denesem cıkar mı acep ??

Arkadaşlar ziftten eser yok.Çivi çiviyi söker hesabı gazyağı zifte birebir.Bu iş nasoıl oldu dersek, bu yol sapa bir yol ve yeni yol yapıyorlar.Uyarı levhası filan olmayınca kapalı viraj çıkışında da 1 km boyunca bol miktarda zift dökmüşler.E virajdan çıkıp onu görüp biraz daha yavaşlamış ama malesef baya bi zift olmuş :S

Geçmiş olsun tolga abi..

Sağolasın.Çok önemli bir sorun değil ama uğraştırıcı.Sağlık olsun elbette.

Geçmiş olsun,Seydi Oto yıkamada temizlettin galiba:)
Arabanın içi bile zift kokuyordu.Yarın gel de cila yapalım;)

Abi eve orda yıkattım :D Koku mahvetti bizi :S
Malzemeleri hazırladım yarın yanındayım inşallah :D

Geri