Aracımın yağı fazla mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yuyiozen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yuyiozen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2008 md astra h 1.3 cdti aracım geçen sabah ilk çalıştırdığımda rölantide vuruntu yaptı ve arkadan ısınana kadar beyaz duman attı. hemen ustayı çağırdım usta yağ seviyesi fazla yağını değişelim dedi.yağı ve bütün filitreleri değiştirdik usta 4lt yağın hepsini doldurdu sanırım yağ kapasitesi 3.2 lt. bugun baktığımda yağ çubuğunda max çizgisinin biraz üstünde gibi sizce 4 lt yağ fazla mı ? yağdan biraz boşalttırmalı mıyım?

evet fazla hemde çok fazla 3.2ltdir 800ml yağı derhal boşaltın mümkünse kullanmadan fazla boşaltırsanızda aynı yağı üstten geri koymayın..

arkadaşlar 2008 md astra h 1.3 cdti aracım geçen sabah ilk çalıştırdığımda rölantide vuruntu yaptı ve arkadan ısınana kadar beyaz duman attı. hemen ustayı çağırdım usta yağ seviyesi fazla yağını değişelim dedi.yağı ve bütün filitreleri değiştirdik usta 4lt yağın hepsini doldurdu sanırım yağ kapasitesi 3.2 lt. bugun baktığımda yağ çubuğunda max çizgisinin biraz üstünde gibi sizce 4 lt yağ fazla mı ? yağdan biraz boşalttırmalı mıyım?

ustanı değiş bence hem yağ fazla diyor sonra kendi fazla koyuyor :(

sabah gerekeni söyledim 1 lt ye yakın yağ boşalttı arabanın günahına girecekti farkına varmasak

Geri