Aracımı İlk Defa Bakım Yaptıracam Yardım

tit_mkgamer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İlk defa opel sayibi oldum aracıma periyodik kış bakımı yaptıracagım bir ustam var ama hangi malzemeler alınmalı hangı markalar onemlidir bujide yagda vs ve hangi parcların kesin değişimi gerekmekte bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum birde ortalama maliyeti ne olur Tşkler şimdeden

orjinal gm setleri var tavsiye ederim içinde tüm gerekenler vardır

opel parçaları satanlardanmı temın edecegım onu

ewet oralarda bulursun nettende araştır fiyatları hakkında bilgilen yoksa affetmiyolar dikkat et

(15000 Km lik GM Yağ İle Bakım Seti)

ARACINIZIN BAKIMI 15000 KM DE YAPILMAKTADIR.5W30 YAĞ BUNUN İÇİNDİR.PİYASADA SATILAN 10W40 MOTOR YAĞLARI 7500 KM ÖMÜRLÜDÜR.

5LT.MOTOR YAĞI 5W30 GM
1AD.YAĞ FİLTRESİ GM
1AD.HAVA FİLTRESİ İTHAL
1AD.POLEN FİLTRESİ İTHAL
1AD.BENZİN FİLTRESİ İTHAL
4AD.BUJİ BOSCH

Bana bu Takımın 6 adet bujili olanı işimi Görür sanırım

aracının km si yüksek ise 10 40 yaq tavsiye ederim 2.5 vectran var aman dikkat et parçalarını çok pahalı söylerler

Siz Motor Yagını Ne Önerirsiniz GM Castrol veya Başka bi Markamı bide 10w40 mi 5w30 mu ?

Opel Vectra B X16XEL-Z16XE Motorlara Uygun Bakım Setidir.

Paket içerisinde
Motor Yağı 4 LT 10W-40 (GM)
Yağ Filtresi (GM)
Buji Çift Tırnak 4 (Bosch)
Hava Filtresi (İthal)
Polen Filtresi (İthal)
Benzin Filtresi (İthal)

Bu Bakım Setine 80 Tl Diyolar Artı 2 buji Daha Eklenecek Toplamda Set Bana 100 Tl Malolacak Heralde ...

işcilik hariç o fiyata bide ordan araştır fiyatı bundan ucuz çıkmaz sanmıyorum yağ olarak mobil - castrol - gm öneririm aracınızda yağ kaçağı veya yağ yakma gibi sorun yoksa 5 30 km yüksek veya sorun varsa 10 40 yada 10 60 öneririm motorunuz temiz ise 0 30 perdormans açısından daha rahat olur ama biraz pahalı

Geri