Aracimi Boşa Attimmi Stop Ediyor

gsı osman

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımda bugün sorun çıktı araçda ufak tekleme var ve giderken boşa attığımda bazen stop ediyor nedendir

Hız göstergenizde herhangi bir çalışma sorunu var mı? Eğer kilometre spirali kopmuşsa bu tarz bir hata veriyor olabilir.. Viteste ya da boştayken gaza basıyorsanız herhangi bir sorun yok ama devir boşta rölantiye düştüğü anda motor duruyor..

rölanti ayarına da baktırmak geldi aklıma

valla rolantı ayarında problem cıkmıs olabılır...

yokmu kesin bilgi verecek arkadaş diyer arkadaşlarada düşünceleri için teşekkürler

Kesin bilgi için iyi bir servise gitmen lazım Osman..Buradan kesin tespit zor!!

doktorlar forumunda benim hastalığım ney ona göre gidip ilaç alacam der gibi birşey bu :)

doktorlar forumunda benim hastalığım ney ona göre gidip ilaç alacam der gibi birşey bu :)

Bu işler o kadar basit olsaydı servislere gerek kalmazdı!! Ben 1990 model aracımda o ufak tekleme yüzünden kaç tane farklı parça denedim biliyormusunuz?

daha önce buna benzer bir olay yaşamıştım ama araç karbüratörlü idi.ve rölanti bilmem bişesi değişti sorun gitti.
ancak araç enjeksiyonlu olunca sorun şaaak diye çözülmüyor.rölanti ayarlarından olabilir bence.....bir baktırın.
ayrıca sadece ön bilgi bunlar.kesin çözüm servistyir.....

Aynı sorun bende de olmuştu haftalarca bulamadık çakmaklık sıkışmış çakmaklığı çıkardıktan sonra sigortayı değiştiler arıza geçti.

Geri