aracımdan gelen ve acayip gıcık olduğum sesler....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan my_fat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

my_fat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar,
2007 twinport classic aracım var... aracın ön göğüs kısmından gelen ve gazla orantılı olarak cıkan cızırtılı sesden nefret edıyorum... ve birde cukurlara girdiğimde el frenini ve cd calar arasındaki bir bölgeden gelen sesler deli ediyor beni... ha ayrıca torpido gözünden gelen sesleri de eklersek traktör gibi oldu aracım... bir öneriniz var mı bu seslerle ilgili... yada daha önce başına gelen arkadaş yardımcı olursa sevinirim nasıl cözecem bu sorunu

güncel

ben de hiç sevmiyorum bu tarz sesleri...
zaten kim severki... haklısınız çok rahatsız edici bi durum...

önerisi yada çözümü olan var mı arkadaşlar...

bende aynı şekil sesler vardı kardeşimi oturttum şöför koltuğuna ses gelen yerleri tek tek belirledim.ısıya dayanıklı küçük tüpte silkon var.ince şekilde aralara sürdüm şu an ses yok

güzel bir öneri.... nerelerden geldiğini aşağı yukarı biliyorum ama ön göğüsten gelen ses derinlerden geliyor onu çözemedim...

Ewet arkadaşlar bendende sinek vizirtii gibi ses var ön gögüste

astralarda klima fanı kırılınca böyle ses yapıyordu sanırım torpidoyu sökünce görürsünüz forumda aratın mokia görüntülü olarak tamirini anlatıyor

klimada problem yok yanı klıma acıkkende kapalı ıkende gelıyor... gaz verdıgınde cıkıyor bosta yada debrıyaja basınca kesılıyor...

Ewet arkadaşlar bendende sinek vizirtii gibi ses var ön gögüste

ahh ahh ızne gıttım geldım dahada cok arttı. ama lpgyı taktırınca daha fazla olmaya basladı ama ne bılım... ya bulamıyorum ıste

Geri