aracımdaki ciziklerı nasıl gideririm?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metin_7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metin_7

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar yaz geldıgi icin aracıma pasta yapıp parlak canlı bır renk vermek istiyorum aracımın ayna altlarında ve arka tanponlarında saolsun sokakta arac kullanmayı bılmeyen odunlar yuzunden olusan cızıkler var fazla derın degıller ama beyaz beyaz gozukuyorlar belli oluyor yani ve gercekten elle uygulayabılcegım urunler lazım nasıl aracımı ıstedıgım canlı ve parlak rengıne getırebılırım hangı urunlerı kullanmam lazım ? bana sırasıyla uygulayabılecegım tek tek isimleri verırsenız alıp uygulamak istiyorum?

kill+Pasta +cila+wax+boya koruma ile mükemel bir sonuc elde edersin ürün olarak magiuras yada sonax bilinen gönül rahatlığı ile kullanılacak ürünlerdir
ürünlerden cok uygulama önemli elle uygulama makinadan daha iyi sonuclar verir ama işi bilen biri olursa yoksa acemi birinin elinde arabaya yaradan cok zarar verir yerin imkanın varsa yardım edecek 1/2 arkadaşda varsa elle uygulamanı tavsiye ederim ama yok yanlızım daha öncede hiç yapmadım diyorsan bulaşma zaten istdasın sonax ve benzeri bir cok markanın sadece oto bakımı yapan servisi mevcut 200/250 tl paranı verirsin 2/3 saat sonra sıfıra yakın bir temizlikte aracını teslim alırsın paşa paşa binersin
elle uygulama yapacaksan malzemelerini netten yada yukarda söylediğim markaların servislerinden temin edebilirsin
not: elle uygulama sonrasındaki o hazı o zevki hiçbirşeyde alamazsın oda aklında bulunsun

kill+Pasta +cila+wax+boya koruma ile mükemel bir sonuc elde edersin ürün olarak magiuras yada sonax bilinen gönül rahatlığı ile kullanılacak ürünlerdir
ürünlerden cok uygulama önemli elle uygulama makinadan daha iyi sonuclar verir ama işi bilen biri olursa yoksa acemi birinin elinde arabaya yaradan cok zarar verir yerin imkanın varsa yardım edecek 1/2 arkadaşda varsa elle uygulamanı tavsiye ederim ama yok yanlızım daha öncede hiç yapmadım diyorsan bulaşma zaten istdasın sonax ve benzeri bir cok markanın sadece oto bakımı yapan servisi mevcut 200/250 tl paranı verirsin 2/3 saat sonra sıfıra yakın bir temizlikte aracını teslim alırsın paşa paşa binersin
elle uygulama yapacaksan malzemelerini netten yada yukarda söylediğim markaların servislerinden temin edebilirsin
not: elle uygulama sonrasındaki o hazı o zevki hiçbirşeyde alamazsın oda aklında bulunsun

tmmda hocam hani urunler hangı urunlerı kullanıcagımı bılmıyorumki? hangılerı derın cızıklerı alır hangı wax hangı cıla?

yaa bu urunlerr bendekı cızıklerı gıderırmıı bazenn pasta yapıyorsun tık yok cızık dahada belırgınlesıyorr :)

metin kardeşim bu uygulamalar ciziklerin bazılarını giderir yani boya üstü boyaya zarar vermemiş boyayı kaldırmamış cizikler için gecerli boyanın kalktığı yerlere bir faydası dokunmaz sadace temizler o kadar boya kalkmışsa pasta felan olmaz uygulama sadace hare kılcak cizikler hafifi sürtmelerde boya üstü bulaşmış başka ufak caplı renkler felan varsa temizler onun dışında boyanın ömrünü uzatır zarar görmüş yani kalkmış astarı yada kaporta gözüken cizikler için faydası olmaz

Bence fotoğraf olsa daha sağlıklı tavsiyeler verebiliriz.
Eğer çizikler derin ise rötüş+zımpara+pasta+wax..
Derin değilse pasta wax bile kurtarabilir..
Bence fotoğraf çekip paylaşın :)

aşındırılığı yüksek bir pastayla bende girişecem arabaya :D

Geri