Aracima Bocek Girdi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Goklife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Goklife

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba degerli Opel Dostlari,
aracimi parkettigim yerde, kaldirimin kenarinda bulunan tahtalar aracima zarar vermesin diye kenara cekeyim dedim. Biraz oynatir oynatmaz altlarindan saga sola hizlica kacisan karafatmalarin bazilarinin arabamin altina kactigini gordum.

Sorum sudur; bu tip ve benzeri bocekler bizim arabamizi mesken edenirler mi? :) ilaclama mi yaptirmali veya nasil birsey yapmali? Yoksa aman bosver arac nasil olsa dizel, mazot kokusundan gelmezler mi diyeyim :D

valla kenara köşeye yuva yapabilirler.bence hemen önlemini alın

:O peki ne yapmak gerikir acaba

ewt bencede ya aracın altına bikaç tüp böcek ilacı sıkın..

yada çıkın bi otobana, ibreyi dayıyın sona kdr, o rüzgarda yuva muva kalmaz... :)

:D sudan geç sudan :D

aha kırım kongo

tarım ilaçları satan ve halen lüks restaurantlarda kullanılan k-othsc-50 veya alfamost sc 50 isimli insan sağlığına hiçbir zarırı bulunmayan ve bulunduğu yerde trakea solunumu yapan zararlı böcekleri öldüren 4 ay etkili ilaçlardan alıp aracınızın içini ve bağajını ilaçlarsanız emin olun kurtulursunuz.ben şahsen evimde kullanıyorum.odaya veya kapı-pencere kenarlarına sıkıyorum.içeriye giren ve kokuyu fark eden sineklerin aniden dışarı kaçtığını görebiliyorum.bir deneyin isterseniz.

fümügant denen bişi var havaya karışıyo arabanın altına 2 tane koysan yeter atı bile öldürür zirai ilaç oda :)

Orhan Bey tesekkur ederim, peki bu ilaci nereden temin edebilirim? Eczanede mi bulurum yoksa marketlerde var midir?

Geri