29 Haz 2014 #31 B bugra_06 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Tem 2013 Mesajlar 263 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Ynt: Aracıma ayna altı led yaptırdım Merhaba. Uygulama çok güzel olmuş güle güle kullanın Kapı döşemesi söküldü mü? Uygulama nasıl yapılıyor?
Ynt: Aracıma ayna altı led yaptırdım Merhaba. Uygulama çok güzel olmuş güle güle kullanın Kapı döşemesi söküldü mü? Uygulama nasıl yapılıyor?
29 Haz 2014 Konuyu Başlatan #32 O onur.ckmk Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 May 2014 Mesajlar 153 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Ynt: Aracıma ayna altı led yaptırdım bugra_06 link' Alıntı: Merhaba. Uygulama çok güzel olmuş güle güle kullanın Kapı döşemesi söküldü mü? Uygulama nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.. Eminim ki sökülmüştür çünkü iç aydınlatmadan güç alıyorlar. Opel odak servisinde yaptırdım uygulamayı.
Ynt: Aracıma ayna altı led yaptırdım bugra_06 link' Alıntı: Merhaba. Uygulama çok güzel olmuş güle güle kullanın Kapı döşemesi söküldü mü? Uygulama nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.. Eminim ki sökülmüştür çünkü iç aydınlatmadan güç alıyorlar. Opel odak servisinde yaptırdım uygulamayı.
29 Haz 2014 #33 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Ynt: Aracıma ayna altı led yaptırdım bugra_06 link' Alıntı: Merhaba. Uygulama çok güzel olmuş güle güle kullanın Kapı döşemesi söküldü mü? Uygulama nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla ... Kapi döşmesi sôkulmeden ayna cikarilmiyor dogal olarak sökülüyor yani. Daha oncede paylasmistim ama tekrarliyayim. Kapi dosemesi sökulur. Ayna cikarilir altina delik delinip led yerlestirilir. Elektrik tesisati vitesin sag tarafindaki kapakli bölmeden alinir.
Ynt: Aracıma ayna altı led yaptırdım bugra_06 link' Alıntı: Merhaba. Uygulama çok güzel olmuş güle güle kullanın Kapı döşemesi söküldü mü? Uygulama nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla ... Kapi döşmesi sôkulmeden ayna cikarilmiyor dogal olarak sökülüyor yani. Daha oncede paylasmistim ama tekrarliyayim. Kapi dosemesi sökulur. Ayna cikarilir altina delik delinip led yerlestirilir. Elektrik tesisati vitesin sag tarafindaki kapakli bölmeden alinir.
29 Haz 2014 #34 B bugra_06 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Tem 2013 Mesajlar 263 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Ynt: Aracıma ayna altı led yaptırdım BÜLENT link' Alıntı: Kapi döşmesi sôkulmeden ayna cikarilmiyor dogal olarak sökülüyor yani. Daha oncede paylasmistim ama tekrarliyayim. Kapi dosemesi sökulur. Ayna cikarilir altina delik delinip led yerlestirilir. Elektrik tesisati vitesin sag tarafindaki kapakli bölmeden alinir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Bülent abi
Ynt: Aracıma ayna altı led yaptırdım BÜLENT link' Alıntı: Kapi döşmesi sôkulmeden ayna cikarilmiyor dogal olarak sökülüyor yani. Daha oncede paylasmistim ama tekrarliyayim. Kapi dosemesi sökulur. Ayna cikarilir altina delik delinip led yerlestirilir. Elektrik tesisati vitesin sag tarafindaki kapakli bölmeden alinir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Bülent abi