Aracım Ne kadar Eder ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GeNcO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GeNcO

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu günlerde aracı satıp yeni bir araç almayı düşünüyor peder..Araçtan yana hiçbir sıkıntımız yok hatta çok memnunuz ama artık Km si artmaya başlıyor! Sahibinden.com da Edition 2000 54.000 km de olanınına 24.500 TL fiyat biçmiş Fakat araba hasarlı ki kapısı değişti diyor..Benim Aracım ise 66.000 km de Allah a çok şükür Kazası felan yok taş çarpmalarından dolayı ön ve arka tampon boyattım ve daha üzerinde orjinal lastikleri duruyor nasıl baktığımı siz Düşünün Satarsam nekadar Fiyat istemeliyim ve ortalama 45.000 Tl niz olsa ne alırsınız ben Bmw 3.16i 2006-2007 model düşünüyorum Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler...

Sahibindende o fiyatı istemişler de kaç kişi o paraya satıyor? Piyasayı bilmiyorum tabi ama 7 ay önce falan bizde 19 civarında bakmıştık bu editionlara ama kısmet olmadı araç gelmedi corsa aldık. Ayrıca 11 yıllık lastikler taşlaşmıştır artık :) Özellikleri güzel bi araç olsada ben olsam 21 den fazla vermem 21 bile verirken çok fazla düşünürüm km düşük olsada 10-11 yıl var bi yanda...

Sahibindende o fiyatı istemişler de kaç kişi o paraya satıyor? Piyasayı bilmiyorum tabi ama 7 ay önce falan bizde 19 civarında bakmıştık bu editionlara ama kısmet olmadı araç gelmedi corsa aldık. Ayrıca 11 yıllık lastikler taşlaşmıştır artık :) Özellikleri güzel bi araç olsada ben olsam 21 den fazla vermem 21 bile verirken çok fazla düşünürüm km düşük olsada 10-11 yıl var bi yanda...

:) lastikleri taş olduğunu belirtmek için değilde Aracı nasıl kullandığımı göstermek için söyledim bide Corsa ya nekadar verdiniz ? :)

20 ye satabilirseniz iyidir..
internet piyasası uçuk

21-22 bence cunku edition temız bulmak zor ya hep km yuksek felan oluyor dusuklerde zaten satmıyor :) tekerlek vs olayına gelınce alan arkadas için ıyı degıl bende astramı aldıgımda orjınal lastıklerı stepnesı felan hıc kullanılmamıstı cızgılerı daha duruyor vb... her sey duruyordu ama bi yonden kotu oluyor be kac yıllık lastıkler artık Allah`a emanet gıdıyorsunuz :) bu yonden kotu ama lastıgıne kadar orjınal olmasıda ayrı bır guzel

Corsaya da 18000 verdik 2004 1.3 CDTI Enjoy :) Kırmızı :D

Dediğiniz gibi temiz ve bakımlı ise 20 21 eder

dediklerinize göre çok iyi bakmışınız inşallah iyi birine gider alacagınız açar şimdiden hayırlı olsn

dediğiniz kadar temizse ben bundan 6 ay önce bakıyordum..20 civarı verirdim..

Peki arkadaşlar 45.000 TL yi gözden çıkartsanız ne araç alırsınız ?

Geri