Aracım hareket haLındeyken stop edıyor yardım ....

SemihKaynar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
II gunler arkadaslar ... Bı sorum olucaktı sıze aracım seyır halındeyken bosa attıgımda stop edıyor neden kaynaklı olabılır bu acaba :mad::mad: Ilk calıstırdıgım zamanda dewır 500-1500 dewır arası oynuyor yerı gelıyor 500 de kalıyor 1000 durması gerekırken bu sorunlar neden olabılır acaba sımdıden tskler .... bu arada aracım astra g mode 2000 model :confused::confused:

Motor kodunuz nedir? Rolanti ayarlayıcısı, egr arızalı, kelebek boğazı kirli olabilir. Önce temizleterek deneyin.

egr

En ucuzu boğaz kelebeğini temizleyerek başlayın bence balata spreyi alıp kendiniz yapabilirsiniz youtubede videoları vs var.

egr fiş çek baktın düzeldi temizlettir temizlettiginde kesin duzelcek demıyorum en kötü 250 tl delhpi marka egr al

egr dedıgınız ne oluyor bıde ustaya gosterdım aracı gaz kelebeklerını temızledı ama rolentı ayarlayacısı bozuk olabılıcegını soyledı bı sure boyle kullanmamamı soyledı ama cozum olmadı acaba rolentı ayarlayıcısından olma ıhtımalı warmıdır bıde tekrardan sorayım egr nedır ne ıse yarar egr fıs cek demıssınız nerededır bu fıs nasıl cekerım denerım sımdıden cevaplar ıcın tesekkurler

Geri