Aracı Boyatmak İstiyorum!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mahsul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mahsul

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamün Aleyküm arkadaşlar

Arkadaşlar benim aracım lacivert renkli ama ben rengini hiç ama hiç beğenmiyorum.ben aracımı boyatmak istiyorum.ama araç boyanırsa satarken fiyatı çok düşüo diyolar.bu doğrumu.ayrıca aracı boyatmak tahmini ne kadar tutar?

boyatma kardeş ne gerek var.. hem bırsuru para harcayacan hem satarken fıyatı dusecek hem aracın sagı solu sokulecek duzenı kaçaçak hem haftalarca arabasız kalacaksın. hemde ruhsata felan ısletecen birsur iş. hıc dokanma aracı sat sevdıgın rengı al daha ıyı

gereksiz!aracı deiştirmeniz daha mantıklı!galeriyle takas!

ben de emin değilim ama... düşünüyorum...

yardımınız için sağolun arkadaşlar

arkadaşım kesinlikle boyatma.. bende bordo tipo vardı boyasında güneşten kaynaklanan yanmalar oluşmuştu.arabayı 1 2 yıl daha kullancam nasıl olsa diye komple boyatmıştım. sonra satmaya kalktığımızda boyalı olduğunu anladılar ve piyasa fiyatından baya aşağı bi fiyata vermek zorunda kalmıştım..(eğer boyası orjinal halde olsaydı bu olmayacaktı)
bence boyatma rengini değiştirme..bir sürü sorunn

slm

kardeşim hayatının hatasını yaparsın aracını boyatmaka.en ,iyisi aracını değiştir.lacivert renk gayetde güzel bence.ama yok illada değiştirmek istersen msj at.seninle araçları takas yapalım.

Geri