Aracı benzinde çalışmıyor acill!!

senturkilhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracım Opel Corsa C 1.2 Enjoy 1 haftadır aracı kullanmıyordum geldiğimde benzinde kullandım 3 gün bugün de normal çalıştırdım bankada stop ettim ve tekrar geldiğimde araç çalışmadı yani benzini almadı benzin göstergesi kırmızının üstünde ve sürekli Işık yanıyordu neyse gazda çalıştırdım ve benzin almaya gittim 15 liralık benzin aldım benzin ışığı söndü ama hala Araç benzinde çalışmıyor tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Konta aç benzin pompasının inleme sesi gelir normalde eğer o ses yok ise benzin pompası yanma olasılığı büyük.

nasıl bi ses hocam bazı yerler benzin az gelmiş olabilir diyor sizce bi alakası varmıdır

Arka koltuğunuzu kaldırın. Birisi kontağı çevirsin, benzin pompası sağlamsa zaten kontak çevrildiği zaman sesini duyarsınız. Ses gelmiyorsa pompa gitmiş olabilir.

nasıl bi ses hocam bazı yerler benzin az gelmiş olabilir diyor sizce bi alakası varmıdır

Uğurlu bir ses gelir normalde Opel amacımız varsa ve lpg li ise benzin seviyesi kırmızı üzerinde olması gerek yapacağın iş basit aracı kontağını aç pompa sesini dinle inilti sesi gelir. Bu arada aracın da sıralı gaz sistemi mi var?

aracta sıralı sistem var kontrol ettikten sonra bildireceğim sağolun simdiden

hocam şimdi dikkatli kontrol edince farkettim herzaman kontağı çeviriğimde çıkan o ses yoktu yani hiçbir ses yok daha önce o sesin benzin pompasından geldiğini bilmiyodum maliyeti ne kadar olur

hocam şimdi dikkatli kontrol edince farkettim herzaman kontağı çeviriğimde çıkan o ses yoktu yani hiçbir ses yok daha önce o sesin benzin pompasından geldiğini bilmiyodum maliyeti ne kadar olur

Maliyet konusunda bosh yada ona yakın markalar sanırım 100-150 TL kadar ama çan cun işi ucuz ama onlar da tat vermez. Misal benim aracım da o pompa çan cun işi ama zaten sadece çalıştırmak için bana yetiyor.

anladım cok sağolun yarın gidip yaptıracağım umarım başka bişeyi çıkmaz

anladım cok sağolun yarın gidip yaptıracağım umarım başka bişeyi çıkmaz

En fazla pompa çıkar dahası zor. ;)

Geri