Şuan 7 ofset 195 45 16 ebatında jant lastık var.Aracı ailecek kullanıyoruz ve 4 kişi bindiğimizde arka çamurluklar sürtüyor.(Çamurluklarıda açtırdığım halde). Jantcıma gittim arka amortisörlerin çok fazla esnediğini söyledi.Bana arka amortisörleri sertleştirmemi tavsiye etti.Spor yay alsakta takım olarak kullanamayacağımızda ön yaylara press yaptır dedi ama ne kadar sağlıklı bılmıyorum. (fazla değil 2 3 cm düşürücem arabayı sadece ön taraftan)2. el sadece ön taraf için spor yayda buldum vectra a kasa için ama kadett'e oluyormuş.Olmadı onları alabılırım.
1. Size sorum amortisör sertleştirmenin + ve - si nedir ?
2. si yayları press letmek veya 1 bakla kestirmek çok sorun yaratırmı ?
3. sü ve en önemlisi arka amortisörü ne derece sertleştirmek gerekir araba heptente odun gibi konforsuzmu olur ?
Bu işe niyetlendim artık çözmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim,son olarak bu işlemleri ist anadolu yakasında yaptırdığınız güvendiğiniz sağlam bir ustanız varmı ?
Konuya cevap yazan ve yardımcı olan herkeŞe benden çay
1. Size sorum amortisör sertleştirmenin + ve - si nedir ?
2. si yayları press letmek veya 1 bakla kestirmek çok sorun yaratırmı ?
3. sü ve en önemlisi arka amortisörü ne derece sertleştirmek gerekir araba heptente odun gibi konforsuzmu olur ?
Bu işe niyetlendim artık çözmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim,son olarak bu işlemleri ist anadolu yakasında yaptırdığınız güvendiğiniz sağlam bir ustanız varmı ?
Konuya cevap yazan ve yardımcı olan herkeŞe benden çay