araca buzdolabı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CHa.AY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CHa.AY

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
arkadaşın doblosu var ve araca buzdolabı almak istiyoruz önerirmisiniz?

fiyatları nelerdir acaba 0-100 arası şöle biraz kapasitesi büyük olsa süper olur. bulabilirmiyiz? ve Özellikle adana mersin hatay arasında bi tavsiye edeceğiniz bi yer varsa sevinirim saolun şimdiden?

koçtaşta görmüştüm ankaradaydı ama 39 yada 49ytl olması lazım

peki kaç litre boyutu biliyormusunuz?

sinbo mudur simbomu dur ne öle bişi war:D alcaksanız ondan alın ama sistem olarak çok basit bildğimiz işlemci fanı gibi bi sistemi war.

kardeş tansaş lardada var ama 80-100 arası içinede ben diyim 3 sen de 4 tane 1,5litre su yada 6 kutu kola alır bir bak istersen

dun sınboyu cengız kardesımıze verdım ılanda vardı 30 ytl

Geçen Sen Aldim Sinbo.kapasiteleri çok Küçük.dolap Deyince Içine Kavun Raki.soslu Hazirlanmiş Kanat Siğmali.bulursaniz Böyle Birşey Banada Haber Verin.diğerlerine 1,5 Lt Lik Su 3ad Zor Siğiyor 9*9 12v D.c Fan Var.

aslında sinan bey dedikleriniz var 280 ytl falan fiyatları ama şöle normal bi kaç bişe konulsa yeter yani:S bu arada tansas a bakacağım saolun

bende var buzdolabı 30 ya da 35 litre olması lazım. hem 12v hem 220v çalışıyor ama biraz fazla elektrik çektiği için sadece seyir halindeyken açabiliyorum onu da uzun yolculuğa çıkarsam ! çok güzel birşey ama çok kullanamadım ben. aldık zamanında bir hevesle işte !

aslında haklısınız ben biraz abarttım galiba .zaten senede 2yada 3 kere kullanıyorum.karaköyde.yeraltı camii sokağında satıyorlar yarın bakıp yazarım hem fiyatlarınıda belirtmiş olurum

Geri