araç vergisini internetten ödeyebiliceğimiz bir yer varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arcatera

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar şu taşıt vergisini internetten kredi kartıyla falan ödiyebiliceğimiz bir yer yada şekil varmı o kadar memleket online olduda şu devlet hayla hantal yapısıyla iş görüyor şimdi bankaya gitmeye gözüm korkuyor uzun uzun kuyruklar vardır vakitte kaybı oluyor

kredi kartı ile bilmiyorum ama garantibankası internet bankacılığı kullanıyorsan hesabındna direk ödeyebiliyorsun.

hsbc dede varmış güya bankacılık yapıyorlar bin dereden su getiriyorlar bankanın yapdığı saçmalığa bakarmısınız internet sitesine giriyorsunuz şifre istiyor şifreyi almak içinde şubeye gidin yada tel açın diyor tel açıyorsunuz siteye yönlendiriyor yani hayatımda bu kadar insanı salak yerine koymaya çalışan bir banka görmedim şikayette yazdım sitelerinde telefon açdılar aynı burda yazdıklarımı söyledim bir şeyde diyemiyorlar bir bahaneleride yok işin garip yanı

oyakbank yeni adıyla ing bankın internet sitesinden havale yolu ile ödenebiliyor.

İnternet bankacılığın varsa sorun yok. Ben bu gün yatırdım. Sıra falan yoktu.

evet bende gittim bankaya yatırdım hayret ettim sıra mıra yokdu ömrüm boyu ilk defa beklemeden yatırdım

Garanti internet son güne kadar bekletiyor. Ziraat internet ise aynı gün içinde yaptı.

Geri