nadır abı sıfır aractan korku neden aldın aracı bayıden cıkarsan satıyorum desen 2 3000 tl kayıp bıde kredı ıle aldıysan zarar 8 9000 tl faız felan. kaskosunu yaptrcan bı ton para sıgortası para ee servıse getrmen lazım garantı ıcın para ınsanlar ondan korkuyo bızım mılletımızın gelırı bellı neden hemen satılcak araba alıyo zarar ettrmıcek araba ıstıyo bugun 20 ye aldıysa sıkıstıgında 19 dese satabılsın ıstıyo halıyle haklıda bunca sene o teneke kutu kuş serısının tutulmasının tek nedenı bu parca ucuz araba hık desen satılıyo baska bısey degıl yoksa herkez ıster klımalı full cam tavan 200 300 bg arabalara bınmeyı.. ben bı ara 2004 model cooper s aldım belımı bukmek degıl resmen kırdı bı araba parası zarar edıp sattım aracı ondan alamıyolar ıste nadır abı.. tamır olayıda aynı adamın cebınde dıyelım var 80 tl sı tamır yaptırmak zoruda kalıyo bunada dıceksın paran yoksa araba neden alıyosun ordada haklısın bızım ınsanımız luksude sevıyo cebınde benzın alcak para yok araba alıyo arabam var demek ıcın.. yanı bı baslasak konusmaya emın ol sabaha kadar bıtmez nadır abı neden sonuç ılıskısı.. rahatı sevıyoruz calısmaktan kacıyoruz calısana hakkını vermıyoruz herseyı tam ıstıyoruz ama hayatı hep yarım yaşıyoruz...