Araç Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar babamın kuzenine araba arıyoruz :) Bir kere araba otomatik olacak 2008 model aşağısı olmayacak sedan olacak. Dizel düşünüyorduk fakat lpg taktırıp binmek daha mantıklı olacağı için benzinli bakıyoruz. Benim aklıma ilk gelen jetta+dsg geldi. Lpg uyum sorunu yok diye biliyorum artık. Siz ne dersiniz.? otomatik olmasa benzinli astra aldıracaktım ama otomatik diyince easytronic bilindiği üzere sıkıntılı. Birde yenge kullanacak temelli elinde kalabilir :D fiyat olarak 40 43 bine kadar çıkabiliyorlar 1 2 parça boyaya birşey demezler ama değişen istemiyorlar...Teşekkürler...

jetta olabilir lpg uyumlu modelleri var. fsı larada takılıyor deniliyor ama riske deymez. dsg başarılı bir şanzuman =) çok keyifli. o fiyata temiz arabalar bulunabilir. octavia da jetta ile aynı statüte bir araba onada bakılabilir ambition optimaller var mpi motor. sıfırı 45 bin civarı pazarlıkla indirilebilir. benim tercihim ikisinden birisi olurdu lpg olacaksa. =)

octavia aklıma gelmedi değil ama ikinci eli zayıf diye durdum biraz geride. aslında 40 bin tl ikinci el jettaya verene kadar 0 octavia falan alınabilir...

o fiyatlara 2011 model cruze yada corolla düşünülebilir. 2010 larda da honda olabilir.

cruze lar çok yakıyor diye biliyorum otomatikte honda tabiki iyidir

skoda, vw kadar hızlı değil ikinci eli ama başarılı bir araba. ben inlecedim baya bi hoşuma gitti. eski skoda değil artık piyasada güçlenmeye başladı. gidip görmenizi tavsiye ederim. ama 2013 yazında octavia kasa değiştirecek diye biliyorum bunuda göz önüne almak lazım.

Bi arkadaşımda Cruze var beyaz renk daha 10 küsür binde (13bin olması lazım) otomatik vites lpgli gayet temiz düşünürseniz eğer konuşabilirim.

cruze düşünmüyorlar :) teşekkürler...

EDC renault fluence benzinli veya dizel farketmez hemde dizelde şehir içi 5-5.5 litre yakıt süper olur.

başka önerileri olan yok mu ?

Geri