• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Araç Ön Fren Disk Balata ve Aynası

ersunsahin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar

Aracımın ön fren disk ve balatalarını değiştireceğim fakat doğru parçayı bulamadığımı düşünüyorum. Aracım Astra J 2012 1,3 Dizel Sedan Jantları 17". Bana parça numarasında yardımcı olabilecek olan var mı?

Ynt: Araç Ön Fren Disk Balata ve Aynası

Benim aracım HB 2012 1.4T ama disklerin aynı olduğunu düşünüyorum, parça numarasını bilmiyorum ama 276mm disk kullanıyor. Balatalar Astra J Chevrolet Cruze ön balata diye internette bulabilirsiniz

Sanırım bir çok parça birbirine uyuyor :)

Açıkçası bana parça kodu lazım ancak bu şekilde doğru ürünü bulabileceğim. GM yada Opel kodunu bilen varsa paylaşabilir mi?

Opel parça satan web sitelerinde parçanın resimlerinden kodlar okunabiliyor mesela ön balata parça numarası GM#22959104 buldum ama teyit etmek lazım. Belki bilen arkadaşlar vardır paylaşırlar

Teşekkürler, hafta sonu söküp bakacağım  011zaa

Araçımı 60binde  bosch car service götürdüm. Hem daha ucuza hemde bosch marka disk ve balatalar aldım. Bu arada frenlerin en az 5-10 bin daha gidebileceğini belirttiler fakat riske atmak istemedim yüksek hızlarda sarsıntı yapıyordu. Arkaları değiştirmedim. Bosch öneririm

Geri