Valla arkadaşlar bern mayıs ayında muhayene yaptım kurtuldum şükür...Yalnız yaptıran arkadaşlarım anlatıyor...Burası pilot bölgeymiş(sakarya) lastikleri 3 mm altı olanları değiştir demişler,farları ayarsız olanlara ayarlattırmışlar,trafik seti(iki adet reflektör özellikle),ilk yardım çantası,yangın tüpü (son kullanma tarihine kadar bakıyorlarmış),lifte kaldırıp altına bakmalar,egzos kontrolü,camdan filmler kesinlikle sökülüyormuş,rot balans ayarına bakıyorlarmış,kaportada vuruk,çürük vs. ,arka koltuktaki emniyet kemerleri(mesela arkadaşınki koltukların altındaymış diye bile problem cıkarmışlar...Hatta bir arkadaşım arabandakiler orjinal jantları değil değiştir öle gel dediler diyodu....Anlıcagınız su kacırmışlar iyice.....Ben arkadaşların anlatttığının yalancısıyımm...Öğrenmeden gitmeyin sakın..ödemeyi ilk başta yaptıgınız için eger muhayenede birşeyden takılıp geçemezseniz belli bir süre veriyorlarmış yaptırıp gelmen için eger o sürede yaptıramzsan ödedigin muhayene parasıda yanıyormuş....