Ilk eserim olarak kendi aracimi Mat Siyaha kapladim
ilk oldugu icin uzun süresede, sizinle kisaca paylasmak istedim
basta aracin üzerinden spoiler ve citalari söktüm
güzelce yikatip ön kaputtan basladim
ikinci adim olarak tavana gectim. Sunroof oldugu icin biraz kastik, ama yinede istedigim sonucu elde ettim
benimle birlikte kaplamaya heves gösteren Ayhan Ustada yardimci oldu. bagaj ve yan camurluklari kaplarken el atti
ön camurluklardan sonra, arka camurluklarida bittirdim
arka camurluk, bagaj kapagi derken, daha evel kaplamis oldugum arka kanadi yerlestirdim. yavas yavas arac sekillenmeye basladikca, insanin heveside artiyordu
en son kapilar kalmisti
olayi sekillenmeye daha cok baslamisti
folyodaki ve kendi hatamdan dolayi, ön kaputtaki folyoyu söküp, bastan kaplamak zorunda kaldim. aracin hertarafi kapli, ön kaput kapli olmayinca cok farkli bir görüntü ortaya cikmisti
ilk oldugu icin uzun süresede, sizinle kisaca paylasmak istedim
basta aracin üzerinden spoiler ve citalari söktüm
güzelce yikatip ön kaputtan basladim

ikinci adim olarak tavana gectim. Sunroof oldugu icin biraz kastik, ama yinede istedigim sonucu elde ettim

benimle birlikte kaplamaya heves gösteren Ayhan Ustada yardimci oldu. bagaj ve yan camurluklari kaplarken el atti

ön camurluklardan sonra, arka camurluklarida bittirdim

arka camurluk, bagaj kapagi derken, daha evel kaplamis oldugum arka kanadi yerlestirdim. yavas yavas arac sekillenmeye basladikca, insanin heveside artiyordu

en son kapilar kalmisti

olayi sekillenmeye daha cok baslamisti

folyodaki ve kendi hatamdan dolayi, ön kaputtaki folyoyu söküp, bastan kaplamak zorunda kaldim. aracin hertarafi kapli, ön kaput kapli olmayinca cok farkli bir görüntü ortaya cikmisti