Araç çalınırsa ruhsatın önemi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buraki

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Son dönemde aklıma takılan bir soru var. aracın ruhsatını yanımda taşıma gibi bi huyum yok. alışamadım maalesef. peki arabamın içinde ruhsat varken arabam çalınırsa, ruhsatım olmadığı için kasko bana hiçbir ödeme yapmayacak mı?

Bildigim kadari İle Yapmiyor odemeyi Bi ara Benimde aklima takilmisti kaskocu bir arkadasa sordugumda odemenin yapilmadiğini soylemisti ama bundan iki sene once simdi sartlar degistiyse bilmiyorum

Bildigim kadari İle Yapmiyor odemeyi Bi ara Benimde aklima takilmisti kaskocu bir arkadasa sordugumda odemenin yapilmadiğini soylemisti ama bundan iki sene once simdi sartlar degistiyse bilmiyorum

Anlaşılan kötü bi alışkanlığım var :(

sanirsam ama bende tasimiyorum ruhsati hep arabada kaliyor :)

yapması lazım sonuçta ruhsat hala senin üzerine noter satışı bile yapılmamışken

Ben sabah evden çıkarken arabaya koyuyorum uzun süreliğine arabadan ayrılıcağım zaman alıyorum yanıma..Allah korusun çalınma veya yangın durumunda işimiz zor olur yoksa...

Ruhsatı zannetmiyorum ama bazı arkadaşlar anahtar üzerindeyken hemen gidip gelecem hesabıyla arabayı anahtar üzerindeyken bırakıyorlar. o şekilde calındığı zaman yani kontak üzerindeyken calındığı zaman kasko karşılamıyor.. örnek verirsek en son hakan altunun jeep'i otoparktan anahtarı calınıp kacırılmıştı ve kasko otoparkcıyı suclu gördü ve ödeme yapmamıştı

bende ruhsattan çok orj. anahtar ve yedek anahtara bakıyolar diye biliyodum.

anahtar üstündeyse ödenmez
ruhsatla ilgisi yok
ama ruhsat içindeyse normal çevirmelerden çok rahat geçer çalan kişiler

bende ruhsat içindeyken kasko ödeme yapıyor diye biliyorum bi ara yanlış hatırlamıyorsam ruhsat içindeyken çalınan arabaları hırsızlar başka kişilere vekaletname yaparak satıyorlar diye duymuştum o yüzden ruhsatın içinde kalması sakat diye biliyorum

Geri