Araç Bakımını nerde nasıl yaptırmalı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdttk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erdttk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, yeni bir 2006 Astra 1.6 Cosmo sahibi olarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Gerçekten opel keyfi başkaymış.. :rakir: Size sorum aldığım arkadaş tüm bakımlarını yaptırdım demesine rağmen içim rahat etsin diye periyodik bakımlarını yaptırmak istiyorum. Acaba 250-300 TLye yetkili servisemi yaptırmalı ?? 200 TL-250 TL civarı özel servisinemi yaptırmalı ? Yoksa bi oto tamircisine 150-200 vererek bu işide bu şekildemi çözmeli ? Tabi bi seçenek daha var ****** den veya başka bir yerden tüm parçaları kendim alıpmı taktırmalı ? :confused: Düşüncelerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Aracınız hayırlı olsun. 2006 model bir araç için yetkili servise bence gerek yok ayrıca bahsi geçen 250-300 TL' ye bakım yapılması hayal. Ben Özel Opel sevisinde yaptırıyorum ve orjinal GM parçalarla 250-260 civarı tutuyor. Özel servisi tercih edin ve İstanbuldan size gidebileceğiniz yer önerilecektir.

tanıdığın iyi bir özel servis varsa oraya yaptırın bence. yetkili servise gerek yok. yeter ki usta iyi olsun..

Km'yi yazmamışsınız ama en azından yaştan dolayı ikinci triger değişimini yakın zamanda yapılması iyi olur. Bu hepsinden daha önemli.

Bakım

Bande opelimi yeni aldığımda servis derdine düşmüştüm , arkadaşlara danıştım ve yetkili servislerin ne denli pahalı olduğunu öğrendikten sonra , Mersin ' de Özel Opel Servislerinden başkasına gitmedim, şimdi opelden kurtuldum , sıfır olunca Hyundai Servislerinin insafına kaldık artık.

Arkadaşlar araç 115000de Trigerin 9000km önce değiştiğini söylemişti bana ama ne kadar doğru bilemiyorum işte. Araç 6 ay önce çıkmış muayneden. Parçaları kendim alıp özel serviste taktırmak daha maku gibil toplam 120 Tl falan tutuyo opeelgmde 50de işçilik versek 170 :D İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz herhangi bir özel servis varmı ? Maltepede Boycanı duydum fakat ne kadar iyi bilemiyorum :s

Geri