arac almayı düşünüyoruz fikir verirmisiniz yoksa fordcu olacam artık :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oktay38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar malum arabayı sattık arabasızda yeter dioruz (aslında benzin lpg ucmus ama :)) babam izmirden ford mondeo buldu 97 model ghia hız sabitleyici 2 hava yastıgı ıvır zıvır var fiyatta 11.000 bende opel a kasa gt doch motor ( tutuluyormu bu motor türü ) 155 hp olanalrdan istiyorum ankarada 10.500- 10.000 daha ucuz bluyorum babama daha oplei göstermedim sizce hangisini alalım fikir veririmsiniz mondeonun parcası sanki opelden pahalı gibi geliyor bakımı nasıl bilmiyoruz opeli gls-cd hep kullandık az cok biliyoruz birdesizin fiikrleri almak istiyorum
saygılar...

benim bordo kızımda da doch motor var. C motor kodlu. 8 Valfe. 180 binde maaşallah tek damla yağ yakmıyor. Çekiş mükemmel. Alt devirler cansız ama opel hastalığı tipik. 16 valfe olan X serisi motorlarlardan katbe kat daha iyi. Mondeo için bişi diyemem ama Opel kalitesini görmüş biri olarak ford -mondeo da olsa- sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

ben cd yı sattıktan sonra bır ara vw ye yogunlastım ama ıcımdekı vectra sevgısı agır bastı yıne vectra aldım
bu arada ghia larada bakmıstım gercekten saglam arabalar dusunulebılır
sızın seceneklerde bana göre 97 ford agır basıyor 93 94 a kasa vectra bence artık sorun cıkartır

97 Mondeo yerine makyajlı 99-2000 model tercih edilebilir. en fazla 2000 TL fark olur. elbette Ghia versiyonu.

düşündüğünüz 94-95 GT lerin temizini bulmak zor. 155 hp lik kırmızı motorlar elbette tutuluyor. eğer bütçe 10-12000 TL ise kesinlikle yaşı en genç olan araçlar tercih edilmeli.

Mondeo'lara babam bi ara takmıştı,piyasası olmayan parçaları ve yakıtını hesaba katınca vazgeçmişti;) opel iyidir :D

Vectra A GT SFİ motor düşünmeden alınacak araba eski ve artık 200.000km lere yaklaştığı için maalesefki sorun çıkartacaktır ama halledilmecek sorunlar değil

Geri