Arkadaşlar şuan hala bındıgım opel Vectra c kasa aracım var. gayet memnunum . daha oncede konu acmıstım ınsıgnıa gecmeyı dusunmuştum. şimd sormak ıstedıgım konu farklı.
bir arkadaşımdan yaklaşık 50 bın tl alacagım var. buna karşılık galerıye gıdelım ıstedıgın arabayı sen al ben kart cektırırım falan dedı.
alacagım araba 2 arabam olacak, hoşuma gıderse bınebılırım yada satabılırım. bu yuzden 50 bın cıvarı altı ustu onemlı degıl. ne tur bır acam seçeyim.
insignıa olarak herkez dızel al dıyor fakat dızel olanlar otomatık vıtes ben duz vıtes ıstıyorum.
bunun harıcı olarak Renault Latıtude nasıl araba,
yada opelden şaşma dıyerek yenı astralardan mı alayım ?
boyle hadı gıdelım sec araba deyınce ne yapacagımı bılemedım.
aldıgımda hemen satılacak opeller hangılerı, model cok ama tutulanlar onemlı gıbı geldı.
bir arkadaşımdan yaklaşık 50 bın tl alacagım var. buna karşılık galerıye gıdelım ıstedıgın arabayı sen al ben kart cektırırım falan dedı.
alacagım araba 2 arabam olacak, hoşuma gıderse bınebılırım yada satabılırım. bu yuzden 50 bın cıvarı altı ustu onemlı degıl. ne tur bır acam seçeyim.
insignıa olarak herkez dızel al dıyor fakat dızel olanlar otomatık vıtes ben duz vıtes ıstıyorum.
bunun harıcı olarak Renault Latıtude nasıl araba,
yada opelden şaşma dıyerek yenı astralardan mı alayım ?
boyle hadı gıdelım sec araba deyınce ne yapacagımı bılemedım.
aldıgımda hemen satılacak opeller hangılerı, model cok ama tutulanlar onemlı gıbı geldı.