8 Eyl 2010 #1 a.oguz38 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ağu 2009 Mesajlar 54 Tepkime puanı 0 Puanları 0 2004 model g kasa astram var ve araçı yeni aldım ama araç biraz hızlanınca çok sarsılıyor. ön lastiklerim çok iyi değil ondan olabilirmi aceba...
2004 model g kasa astram var ve araçı yeni aldım ama araç biraz hızlanınca çok sarsılıyor. ön lastiklerim çok iyi değil ondan olabilirmi aceba...
8 Eyl 2010 #2 butterfly_effect Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Ağu 2007 Mesajlar 1,775 Tepkime puanı 56 Puanları 48 - Lastikler - Rot-balans - Ön takım
8 Eyl 2010 #3 M mertttt Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Şub 2008 Mesajlar 217 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 aynen arkadaşın yazdığı gibi... ön takımı kontrol ettir... -lastiklerin eski ise yenisi ile değişitir. sonrada rot -balans yaptır.Sonra hiç bir titreme kalmaz... -SADECE LASİKLER BİLE BİTİK OLSA, O TİTREME OLUYO,KENDİMDEN biliyorum,lastikleri değiştirdim,titreme falan kalmadı
aynen arkadaşın yazdığı gibi... ön takımı kontrol ettir... -lastiklerin eski ise yenisi ile değişitir. sonrada rot -balans yaptır.Sonra hiç bir titreme kalmaz... -SADECE LASİKLER BİLE BİTİK OLSA, O TİTREME OLUYO,KENDİMDEN biliyorum,lastikleri değiştirdim,titreme falan kalmadı
8 Eyl 2010 #4 beyaz guvercin Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 3 Haz 2008 Mesajlar 5,646 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 44 dikkatli bak balon filan varmı
9 Eyl 2010 #5 M maart Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Haz 2010 Mesajlar 264 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Kesinlikle rot balans ayarlarından birde sizin dediğiniz gibi lastikler kötüyse onunda etkisi büyüktür.
Kesinlikle rot balans ayarlarından birde sizin dediğiniz gibi lastikler kötüyse onunda etkisi büyüktür.