bekle ses yaparsa öyle git ses olmayınca gitmenın bı anlmı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamamen metalik bir sesMayısta aldığım astrada var bu ses. motor soğuk çalışınca bazen oluyor. servise götürdüm bir şey yok dediler. arada yapıyor. ses geldikten sonra da bazen gaz yemiyor. 15 20 sn sonra düzeliyor. aracıma opan da lpg taktırdım.
Arkadaşlar merhaba;
Sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Öncelikle aracım astra classic 1.6 twinport. Aracımı sabah veya akşamları ilk çalıştırdığımda motordan geldiğini tahmin ettiğim vuruntu gibi bir tak sesi mevcut. Aracımı gün içinde 2. veya 3. çalıştırmada bu sesi duymuyorum. Hatta bu sesi sanki karter korumaya birşey çarpıyormuş gibi debriyaj pedalında dahi hissediyorum. Bir usta özellikle bu ilk çalıştırmalarda normal dedi ve marş motor dişlisimi yada onun gibi birşeyden kaynaklandığını söyledi. Ama tek vuruşluk tak diye duyduğum ve hissettiğim bu ses sırasında araçta extra bir sallantı ve tekleme olmuyor..Sizce bu kafaya takmam gereken bir konumu ?
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler..
Cem Göden.
Bulabildin mi kardeşim ses neden oluyormuş acaba bende de marş sonrası tek seferlik tok sesi oluyor neden acabaKonu açılalı çok olmuş fakat aynı sorun sanırım benim arabada da var, o yüzden sormak istedim. Sorunun ne olduğunu bulabildiniz mi?
Bulabildin mi kardeşim ses neden oluyormuş acaba bende de marş sonrası tek seferlik tok sesi oluyor neden acabaArkadaşlar merhaba;
Sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Öncelikle aracım astra classic 1.6 twinport. Aracımı sabah veya akşamları ilk çalıştırdığımda motordan geldiğini tahmin ettiğim vuruntu gibi bir tak sesi mevcut. Aracımı gün içinde 2. veya 3. çalıştırmada bu sesi duymuyorum. Hatta bu sesi sanki karter korumaya birşey çarpıyormuş gibi debriyaj pedalında dahi hissediyorum. Bir usta özellikle bu ilk çalıştırmalarda normal dedi ve marş motor dişlisimi yada onun gibi birşeyden kaynaklandığını söyledi. Ama tek vuruşluk tak diye duyduğum ve hissettiğim bu ses sırasında araçta extra bir sallantı ve tekleme olmuyor..Sizce bu kafaya takmam gereken bir konumu ?
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler..
Cem Göden.