Arabayı aldık şimdi Navigasyon alma zamanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan helmer06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

helmer06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar
istanbulda oturuyorum. arabayı aldık şimdi navigasyon aleti alamayı düşünüyorum. tavsiyeleriniz neler?bu arada arabam astra sedan ejoy-elgance şimdi cosmo renkli navigasyonlu ekran taktırılabiliyormuyuz mevcut ekranı söktürüp. yani kısacası şimdilik idareten bir navigasyon aleti alıp sonra ekranı komple değiştirebiliyormuyuz???

Navigasyon

merhabalar original navigasyon hakkin da bilgim yok ama navigasyon alacaksan ya GARMIN yada TOM TOM bence mesela bende alacam ben tomtom XL modeli var onu alacam bu arada ben Avusturyada yasiyorum burada bayagi yaygin olarak kullaniliyor,,

Orjinal navigasyon ve renkli ekran için NAV70 üniteye,CID ekrana ihtiyacın var. Ünite fiyatı yaklaşık 3000 tl gibi birşey,ekran da 1500 tl ye mal olsa,etti sana 4500 tl,montaj işçilik ile 5000 tl..Bence unut onu :P - Bunlar tabi servisin söylediği rakamlar bana.

Astra icin Orjinal Ebay dan ucuza alabilir.
Harita destegi nasil olur bilemiyorum. Forumda kullananlar olmasi lazim...

harita bilgisi kullananlar vardır mutlaka ogrenebilirsiniz..

Orjinal navigasyon ve renkli ekran için NAV70 üniteye,CID ekrana ihtiyacın var. Ünite fiyatı yaklaşık 3000 tl gibi birşey,ekran da 1500 tl ye mal olsa,etti sana 4500 tl,montaj işçilik ile 5000 tl..Bence unut onu :P - Bunlar tabi servisin söylediği rakamlar bana.

serviste bu soyledigin rakamlar olsa yine iyi :) ben vectra icin sadece ekran sormustum 4500 tl dediler :eek::eek::eek:

benim corsayada sadece ekrana 3500 tl. dediler

anlaşıldığı kadarıyla araç içi navigasyon cihazı almak daha mantıklı gibi duruyor.verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar...

Son düzenleme:
Geri