Arabamın Son Hali Değerli Yorumlarımızı Bekliyorum !!! :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Son düzenleme:
logosuz biraz yavan durmuş sanki..opel logosunun yeri ayrıdır..ama siz beğeniyorsanız bize güle güle kullanın demek düşer dostum..

Araç kaporta olarak temize benziyor.Kazasız belasız kullanırsın inşallah. "fluminense" nin dediği gibi opel logosuz boş kalmış panjur oraya illaki opel logosu istemiyorum diyosan irmscher , opc gibi şeyler düşünürsen çok daha güzel duracağını düşünüyorum.

aracınız baya hos duruyor.. güle güle kullanın kazasız belasız günlerde...
ama farlara cekılen ledlerı yakıstıramıyorum o ledler yanmazken daha çekici olur araç kanısındayım ;)

Araç kaporta olarak temize benziyor.Kazasız belasız kullanırsın inşallah. "fluminense" nin dediği gibi opel logosuz boş kalmış panjur oraya illaki opel logosu istemiyorum diyosan irmscher , opc gibi şeyler düşünürsen çok daha güzel duracağını düşünüyorum.
Teşşekürler..... Evet bende öyle düşündüm önerdiğiniz logo varsa irmscher ın güzel olacağını düşünüyorum

aracınız baya hos duruyor.. güle güle kullanın kazasız belasız günlerde...
ama farlara cekılen ledlerı yakıstıramıyorum o ledler yanmazken daha çekici olur araç kanısındayım ;)
Teşşekürler....
Usta Sorma O ledleri marshall hızlı temizle yapıştırla yapıştırdık sökmedeimkople farları sökecem veya kabloları koracam :D

uğraşma bence o kabloyu kes gitsin..:D
ilk mesajındaki 4. ikinci mesajındaki 2. fotolara bir bak..;)

şimdi komple film ve kapı çıtalarına siyah folyo uygulaması ne kadar hoş durur dimi?:D
arka kelebek camla ön arka cam komple bir cam görüntüsü verilebilir...
sadece bi tavsiye..

güze lgüle güle kullanın

Araç güzel...Ledlerden kurtulmak lazım :D Allah kaza bela vermesin...

bu ledler gerçekten aracın estetiğini bozuyor tabiki zevkler tartışılamaz

Geri