Arabamin motoru Çok Çabuk isiniyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qdvus4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qdvus4

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İYİ ÇALIŞMALAR 2002 MODEL ASTRA COMFORT ARACIM VAR GEÇEN HAFTA AĞIR BAKIMLARINI ÖZEL BİR SERVİSTE ( karsta opel yetkili servisi olmadığı için) YAPTIRDIM TRİGİER SETİ YAĞI HAVA FİLTRESİ YAĞ FİLTRESİ V.S. DEĞİŞTİ. YAKLAŞIK 2 - 3 GÜNDÜR ARACIM DA BAZI TUHAFLIKLAR FARKETTİM ŞÖYLEKİ ARABA YOKUŞLARI ÇIKARKEN ZORLANIYOR MOTOR BAĞIRMAYA BAŞLIYOR AYRICA KISA MESAFELERDE BİLE MOTORU ÇOK ISINIYOR HATTA MOTOR KAPUTU BİLE ISINIYOR FAKAT HARARET GÖSTERGESİNDE EN UFAK Bİ OYNAMA SÖZ KONUSU DEĞİL ARACIMDA LPG MEVCUT SORUN LPG KAYNAKLIMI YADA KAMPANALARDAN DA OLABİLECEĞİ SÖYLENİYOR. SON OLARAKTA BAKIM SONRASINDA BUNLAR YAŞANDIĞI İÇİN BİR BAKIMDAN KAYNAKLI Bİ HATA MI OLDU ANLAYAMADIM EN YAKIN ZAMANDA USTASINA GÖSTERECEĞİM TEKRAR AMA BURDA Kİ USTALARADA MALESEFF GÜVENEMİYORUM ÖNERİNİZ NEDİR SEBEBİ NE OLABİLİR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM İYİ ÇALIŞMALAR

LPG konusunu hiç bilmediğim için o kısmı bir kenara koyarsak,
Aracın sente ayarı yanlış olabilir, ayar yanlış olunca da motor düzgün çalışmaz, zorlanır, performansı düşer, hararet artar. Motorun çalışması düzgünse, baskı balata setinde bir arıza olması aracın özellikle rampalarda fazla bağırmasına, performans kaybına, hararet yapmasına, fazla yakıt sarfiyatına neden olur. Hararet göstergesinin hiç oynamamasının nedeni; bozuktur, bağlantısı çıkmıştır veya araçta yeteri kadar su yoktur.

Not; 09- Tüm üyeler mesaj yazarken Türkçe' deki imla ve anlatım kurallarına gerekli hassasiyeti göstermelidir. Forumda yazılan mesajların, internet adabına ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak küçük harflerle yazılması gerekir. İnternet adabında, sürekli büyük harflerle yazmanın hoş karşılanmadığı kabul edilmiştir. Ayrıca sohbetlere mimik katmak amacıyla kullanıma sunulan smiley simgelerinin gereksiz yere kullanılması ve gereksiz yere atılan mesajlarla mesaj kirliliği yaratılması durumunda kullanıcı uyarılacaktır.

Geri