:( arabamı çizmişler. :mad:

bacadir68

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dün şehir merkezinde işim vardı. gittim gezdim işlerimi hallettim ve tekrar bahçeye geldim. bu sabah kalktığımda birde ne göreyim aracın sağ ön kapı kolunun orayı arka kapı çıtasının hemen üzerini ve arka tamponun alt kısmdaki içeriye doğru olan eğik kısmını (bir arabanın falan sürtmesi imkansız) boydan boya kalın bir cisimle çizmişler ve boyayı kaldırmışlar. böyle giderse arabaya elektrik vereceğim dokunamasın şerefsizler :mad:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun.. hepimizin başına geliyor malesef

ben alıstım artık insanların birinin malına zarar vererek egolarını tatmin etmesi akli denge bozukluğundan baska bisey değil ama bi çizerken yakalasam

geçmiş olsun kardeşim..benimde geçen gün farkettim sol stop umu sigara izmaritiyle yakmaya çalışmışlar..allah bildiği gibi yapsın bu şerefsizleri adamlar zevk alıyor bu işten herhalde

çok geçmiş olsun. en korktuğum şey valla. yakında benimde başıma gelecek gibime geliyor ama hadi hayırlısı..

geçmiş olsun bizimkinide sırf arka tarafta fb forması var diye arka camı çizmişler bir yakalasaydım varya :mad::mad::mad:

Araca forma atkı fln koymayın en çok çizilme nedenlerinin başında gelir, benimde ön sağ çamurluğa birisi yumruk atmış galiba hafif eziklik vardı verdim auto king e vakumla çekeceklerdi bugun alcam.

Benimde sağ ön kapıyı çizmişler allahtan derin deildide pastayla halletik :mad: bölelerine direk vercen odunu

geçmiş olsun kardeşim benimde arabanın arka bagaj kaputuna çocuklar isim falan yazmışlardı sinir olmuştum pasta cilayla hallettim gitti allahtan arabanın bagajın üstünde süleyman yazıyodu ne kadar sinir bozucu bişey kuzenin çocuğu oluncada bişeyde diyilmiyo tabi bendede bjk forması var iki koltukta arkada çarşı atkısı var ama daha hiç bişe olmadı ALLAHA şükür.

geçmiş olsun şerefsiz çok

Geri