Arabamdaki paslanmalar ve boyama sorunu

radio_dj85

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda 93 model opel vectra alarak opel ailesine dahil oldum. aracımdan çok memnunum. motoru çok iyi, bir kaç ufak problemi var görsel olarak. bunlardan birisi aracımda oluşmaya başlamış olan paslar. Şimdi bazı arkadaşlar pas gitmez şansına küs falan diyebilirler ama, benim öğrenmek istediğim aracımdaki paslardan kurtulmak istiyorum. aracım düz beyaz renkte. kapı içlerinde, kaputun köşesinde ve bagaj kısmında pas var. ufak paslar. henüz büyüyüp çürütme yapmamış. tavanda da mermimek büyüklüğünde bir yada 2 tane pas var. bunların hepsini lokal olarak düzelttirme şansım yokmu? varsa bana maliyeti ne olur? yada başka çözüm önerileriniz varmıdır?

pas olan yerler kazınıp tekrar boyanıyor. boyacısına göre değişir. aynı iş için bir boyacı 100 lira isterken bir başksı 250 isteyebiliyor :)

Pas kanser gibi, saça bulaşmıştır, yaptığınız işlem sonra 2-3 sene sonra tekrar patlar. Local olarak temizleterek, ömrünü uzatabilirsiniz.

paslı parçaların kesilip yeni parça kaynaklanması falan gibi çözümler okudum ama, bu aracın bütünlüğüne zarar vermezmi?

Geri