Arabam şehiriçi trafiğinde dalgalanıyor!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KKTC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KKTC

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ne olur yardım edin arabam 1.4i astra(94 model) ve kaçıncı viteste olursa olsun 2000 devrin altına indiğinde dalgalanarak gidiyo en son bu gün rolenti ayarlayıcısını da değiştirdim hala aynı :mad:

biryerden hava alıyordur karburatör baktır

arabam enjeksiyonlu

arkadaşım benzinini nerden alıyosun hep aynı benzinliktenmi alıyosun yoksa sürekli farklı yerden mi alıyosun neden soruyo şimdi bu adam bunları dersen benzinin temiz olmamasından kaynaklanan bi olay gibi geldi bana sorunun ondan dolayı sana tavsiye edebileceğim benzini aldığın yeri bi değiştir ve bak bakalım sorun devam edecekmi?

arkadaşım benzinini nerden alıyosun hep aynı benzinliktenmi alıyosun yoksa sürekli farklı yerden mi alıyosun neden soruyo şimdi bu adam bunları dersen benzinin temiz olmamasından kaynaklanan bi olay gibi geldi bana sorunun ondan dolayı sana tavsiye edebileceğim benzini aldığın yeri bi değiştir ve bak bakalım sorun devam edecekmi?

KKTC de benzin kalitesi zaten çok iyi değildir alabileceğim en iyi yerden alıyorum.

Aynı sorun bende de vardı. Gaz kelebeğini temizlettir, düzelir...

benzin pompanı ; ateşleme sistemini kontrol ettir;emme manifoldunun hava almadığından emin ol; gaz kelebeğini temizlettir...

eywallah sınavlar bitsin bide param olsun hemen baktıracam :D

KKTC benzini nereden alıyorsun? sana tafsiyem sakaryadaki şü KKTCELL karşısından yada canova petrolü geçince sucunun yanında bir benzinlk var baykalda karşısında doktor muaynanesi var yada oradan al ikisininkide iyi. Zabitler güneşoğlu filan hele Lemarın oradaki tafsiye etmem. Sınavlarında başarılar. Bu arada hangi bölümdesin?

sağolasın ben iyi bir yerden alıyom bazende o dediğin iyi yerlerden sen ne iş yapıyon?

Geri