26 Ocak 2008 #21 cevatgüngör Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Kas 2007 Mesajlar 1,145 Tepkime puanı 0 Puanları 0 büyük geçmiş olsun bendede otomatik var yandık desene butür arızalar genellikle araba durmadan geri vitese takılınca oluyor bana dediler ben kocaman bir nazar boncuğu alacağım araca artık zaten
büyük geçmiş olsun bendede otomatik var yandık desene butür arızalar genellikle araba durmadan geri vitese takılınca oluyor bana dediler ben kocaman bir nazar boncuğu alacağım araca artık zaten
26 Ocak 2008 #22 mhakkan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Mar 2007 Mesajlar 1,419 Tepkime puanı 0 Puanları 0 berk35' Alıntı: geçmiş olsun arkadasım 10 gün önce benim arabada da sanzuman arızası yaptı. Allah tan düz vites 1000ytl ile kurtulduk. Genişletmek için tıkla ... problem neydi kardeş. bendede aynı arabadan var.
berk35' Alıntı: geçmiş olsun arkadasım 10 gün önce benim arabada da sanzuman arızası yaptı. Allah tan düz vites 1000ytl ile kurtulduk. Genişletmek için tıkla ... problem neydi kardeş. bendede aynı arabadan var.