1 May 2012 #1 elazigsporlular Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Nis 2009 Mesajlar 113 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 katalizörü temizlettim ve orta ekzozu değiştirdim araba çekişten düştü?görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar?
katalizörü temizlettim ve orta ekzozu değiştirdim araba çekişten düştü?görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar?
1 May 2012 #2 turbo2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Nis 2012 Mesajlar 184 Tepkime puanı 0 Puanları 0 araç dizelmı benzınlımı? katalızör temizlenmez,oyle bı ımkan yok maalesef,orta susturucu değişti demişsiniz,küçük egsoz takılmıs olabılır..
araç dizelmı benzınlımı? katalızör temizlenmez,oyle bı ımkan yok maalesef,orta susturucu değişti demişsiniz,küçük egsoz takılmıs olabılır..
1 May 2012 #3 beyaz guvercin Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 3 Haz 2008 Mesajlar 5,646 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 44 orta susuturucu dediğine göre benzinli olması lazım .kat iptalinden sonra geri basınç düştüğü için araç rampada filan zor toparlar
orta susuturucu dediğine göre benzinli olması lazım .kat iptalinden sonra geri basınç düştüğü için araç rampada filan zor toparlar
2 May 2012 Konuyu Başlatan #4 elazigsporlular Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Nis 2009 Mesajlar 113 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 beyaz guvercin' Alıntı: orta susuturucu dediğine göre benzinli olması lazım .kat iptalinden sonra geri basınç düştüğü için araç rampada filan zor toparlar Genişletmek için tıkla ... evet benzinli.ne yapmam lazım peki arabamın eskisi gibi olması için?
beyaz guvercin' Alıntı: orta susuturucu dediğine göre benzinli olması lazım .kat iptalinden sonra geri basınç düştüğü için araç rampada filan zor toparlar Genişletmek için tıkla ... evet benzinli.ne yapmam lazım peki arabamın eskisi gibi olması için?
2 May 2012 #5 bacadir68 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Eyl 2007 Mesajlar 7,785 Tepkime puanı 11 Puanları 38 Yaş 39 tüp susturucu atılacak katilizörün yerine
2 May 2012 Konuyu Başlatan #6 elazigsporlular Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Nis 2009 Mesajlar 113 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 bacadir68' Alıntı: tüp susturucu atılacak katilizörün yerine Genişletmek için tıkla ... o nasıl olacak?çekişi düzelirmi onu yapsak ?
bacadir68' Alıntı: tüp susturucu atılacak katilizörün yerine Genişletmek için tıkla ... o nasıl olacak?çekişi düzelirmi onu yapsak ?
3 May 2012 Konuyu Başlatan #7 elazigsporlular Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Nis 2009 Mesajlar 113 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 yardıım lütfeeeeeen