arabam askıda kaldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dinojasie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dinojasie

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar. bugun akşam uzeri canımı sıkan bir durum oldu. kalabalık bir yolda arac park yeri ararken önümden kaldırıma bir audi parketmiş cıkıyordu. dedim bende bunun cıktıgı yere gireyim. araba cıktıktan sonra onun gibi aynen kaldırımın uzerine cıktım. yalnız kaldırımın yola bakmayan kısmına cok yanaşmışım. aracın bir tekeri kaldırımdan aşağı düştü ben farkettim ama teker kaydıktan sonra yapacak bi şey yoktu . arac on tekerin hemen arkasında kriko koyulan yerde kaldırımda askıda kaldı. teker boşa düşünce tabi cıkamadım. artıkbir kamyonet geldi rica ettik geri geri cekti cıktım. aracın altına baktıgımda belirgin bir sey göremedim. sürdügümde de herhangi bir problem yoktu. arac dedigim yer dışında yerle temas etmedi. sizce başka dikkat edecegim bir durum varmı . dikkatli sür bundan sonra dediginizi duyar gibiyim  :)

Ynt: arabam askıda kaldı

Dikkatli sür bundan sonra. ((:

Metincim geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Önemli birşey olacağını düşünmüyorum, keyfini kaçırma hiç.

Geçmiş olsun oluyor böyle şeyler :) ben de aracımın farklı yerlerinde çizikler tespit ettim takmıyorum :)

Geçmiş olsun,önemli bir şey olacağını sanmıyorum,takmayın kafanıza...

geçmiş olsun,bir şey olmaz hızlı bir şekilde yüksekten vursa bir hasar olurdu ama bu şekilde sadece kriko koyma yerinde hafif eğilme olur başkada birşey olmaz içinizi ferah tutun.

geçmiş olsun.

Gecmıs olsun..

Geçmiş olsun, hız falan olmadığı için önemli bir şey olacağını sanmıyorum, ama içine sinmesi için istersen aracı lifte kaldır altına bir gözat.

Geçmiş olsun

2 kez de bende oldu garaj problem benim yola araba pqrkedince girmek zor oluyor

Marspiyelde problem yok ama marspiyelin arkasinda uzunca bi demir yada plastik aksam var o zedelendi yer yer onda problem olurmu acaba marspiyelde cizik dahi yok

geçmiş olsun Metin dikkatli sür :)
herhangi bir sıkıntı olacağını sanmam ama servise uğrayıp lifte kaldırıp şöyle gözle bir kontrol ettirmeni tavsiye ederim

Geri