Arabalarındaki Renk Tercihleriyle Sürücü Profilleri

ToMbStOnE

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sürücülerin seçtiği araba renkleri sürücünün kişilik ve sürüş tarzını anlattığına inanılır.İş adamları arabalarında koyu rengi tercih ederken ,otobüs ve kamyonet sürücüleri ise daha hafif rengi ,spor otomobil sürücüleri ise aracın dikkat çekmesi ve gösteriş için daha iddaalı renkleri beğenirler.

Psikologlara sorulduğunda ise birkaç ufak ayrıntı hariç renk analizlerinde dedikleri tutarlı.

Örneğin kırmızı araç kullananlar için çok konuşan ,sabırsız ,cesaretli olduklarını ifade eden psikologlar aynı sürücülerin araç kullanırkende zevk ,enerji ve sürüş tutkusunu ön planda tuttuklarını belirtirler.

Diğer renkler hakkındaki tanımlamalar ise şöyle :

Kahverengi veya portakal rengi arabalar: Pratik ve bağımsız kişiliği ,araç kullanımında ise yarışmayı seven

Sarı arabalar:idealizme yatkın bir kişilk ,yeniliği seviyor ,zeki

Yeşil araba:dikkatli ve çekingen olan birisini gösterir, ama hem de histerik eğilimleri var

Mavi arabalar:yaratıcı, sadık,ve güvenilir insanlar genelde bu renkte arabaları seçer

Pembe arabalar:nazik,seven ve şefkatli sürücüler tarafından seçilir. Pembe, yaratıcılık ve bireyliği temsil eder.

Gümüş ve gri arabalar:serin,durgun ve ufakça insanlardan uzak olan birisini tanımlar ve diğer sürücülere kusur bulmaya eğilimlidir.

Siyah arabaları seçenler:zarafeti beğenen,inatçı ,klasik arabalardan hoşlanan ve idare edilmesi zor kişiliklerdir.

Beyaz arabalar: iyimser,basit düşünen,güvenilebilir ve dışa dönük sürücüler tarafından tercih edilir.

Tabiki her kuralın bir istinası var.Babanızın arabası veya başka birinin arabasını kullanıyor olmak size bu tercihi yaptırmaz.Ama gün geldiğinde ve siz beğendiğiniz arabanın rengine karar verdiğinizde dikkatli olun o araç sizi ele verebilir.

Herkes buraya varsa arabalarının rengini yoksa almayı dusunduklerı aracta hangı rengı sececegını yazarsa surucu profıllerını kısmen ogrenmıs oluruz...

İmzamdaki aracım...

Aracım beyaz ( iyimser,basit düşünen,güvenilebilir ve dışa dönük sürücüler ) ama basit düşünen kısmı uymuyo ... :)

Gümüş ve gri arabalar:serin,durgun ve ufakça insanlardan uzak olan birisini tanımlar ve diğer sürücülere kusur bulmaya eğilimlidir.

diğer sürücülere kusur buluyorumda diğerleri uymuyor.benim esas tercihim siyahtı kısmet olmadı:):):)

Siyah arabaları seçenler:zarafeti beğenen,inatçı ,klasik arabalardan hoşlanan ve idare edilmesi zor kişiliklerdir.

aracım gümüş gri:
serin,durgun ve ufakça insanlardan uzak olan birisini tanımlar ve diğer sürücülere kusur bulmaya eğilimlidir.

vay be

Açıkcası showroomda hangi renk kalmıssa onu almak durumunda oldugumdan yorum benim için yalan olur.

güzel yorumlar paylaşım için sağol

yusuf' Alıntı:
güzel yorumlar paylaşım için sağol

rıca ederım...degısık yorumların cıkması herkesın kendıne ozgu bı yonunu bızlerle paylasması hos bısey...:)

valla benim araç beyaz ama seçme şansım olsaydı siyahtan başka renk almazdım malum 2.el aldık da

Geri