arabadakı bant lekesi nasıl cıkacak

gentleman_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar arabamda serit halinde bant (koli bantı) lekesi mevcut nasıl cıkartabılırım boyaya zara vermeden yardımcı olurmusunuz

mazotla silmeyi deneyebilirsiniz...

pamuk üzerinde bir miktar cilalan çıkkartabilirsin

koli bantları çeşit çeşit, bazıları acayip yapışkan oluyor, eğer birde güneşte kaldıysa veya ısı gördüyse kemik gibi sertleşiyorlar, arkadaşın dediği gibi mazotla dene boyaya zarar vermez, direk dökme, pamuğa emdir hafif hafif sür, ama olmazsa çok az miktarda tinerle aynı şekilde dene fakat çok dikkat et boyayla fazla temas etmesin!

valla yarama dokundunuz plaka yapıştırrken öle rastgele bantladık sonra yapıştı çıkmıyo denemdğim şey kalmadı cilalıdm,tinerle hafifçe sildim boya eridi,benzinle sildim iyice yapıştı tornavidayla ufak ufak kazıyım dedim iyice çizildi tanpon gün geçtikçede bembeyaz oluyo takıntı haline getirdim komple tanponu boyatmayı düşünüyorum.benden tavsiye bantla işi olanlar arabaya değdirmesin başka çözümler düşünsünler

bizim eski arabamızın ön camı su alıyordu camı tekrardan yapıştırtık ve adam camı bantladıı :D 2 gün durdu bantlarr çıkartıncada yapışkan bi tabaka bıraktıı bizde gaz yağı ile sildik çıktı arabada parladı:D

tiner alkol pasta cıkarır ancak zarar verır
en ıyı sonuc mazottur ıncelınce elınızle surterek cıkarınız.......

bu tür durumlarda boyacıların kullandıgı kağıt bantları kullanın arkadaşlar

tiner gibi güçlü kimyasallara gerek yok. en basiti alkoldür arkadaşlar. tecrübe ile de sabittir. alkolü üzerine döküp yavaş yavaş silmek lazım. bunu birkaç kere tekrarlayınca hiçbirşey kalmaz. kolonya ile bile olur. ;)

benzin çıkartıyo iz de kalmıyo kaliperleri boyarken yapıştırmıştım çıkartırken parça parça kaldı benzinle sildim iz yok tavsiye ederim

Geri