arabada tekleme

haakanhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
izmitten gelirkene otobanda büyük bi benzin istasyonundan depoyu fulledim 100 km gittim ve boşa aldım araba istop etti.arabayı park ettim bi 15-20 dk.dinlendim marşa bastığımda arıza lambası yandı ve devir düştü araba tutukluk yaptı memlekete geldiğimde ertesi gün tekrar arabada marşa bastım araba gaz yemedi devir yükselmedi rolantinin atına indi devirini alınca teklemeye başladı sizce neden olur acaba benzinmi pisti kaçakmıydı.

muhtemelen benzinden olmuştur, benzin yeni gelmişse benzinliğe depodaki pislikler havaya kalkıyor. bence bu depoyu iyice bitir yüksek devirlerd3e kullan enjektörler tıkanmamıştır inşallah.

sorun egr gıbı

servise gittik hallettiler 300 ytl ye 100 liralık benzin al 300 liraya kurtul ayrıca benzinde değilmiş karışık bir maddeymiş buna şükür ginede.

servise gittik hallettiler 300 ytl ye 100 liralık benzin al 300 liraya kurtul ayrıca benzinde değilmiş karışık bir maddeymiş buna şükür ginede.
değişen parça olmadımı sadece benzındenmıymıs arıza?

ben yine içimden birşeyler geçiriyorum kelimelere dökmüyorum.büyük geçmiş olsun.

o benzini satanların ben :mad::mad::mad::mad: yuh yaaa! zehir zıkkım olsun o istasyondan kazandıkları :mad::mad: millet arabalarını alırken verdikleri paraları gazeteden kesio sanki birde üstüne üstlük böyle çiğ süt emmiş üçkağıtçılardan ağzımız yanıyor!!! Geçmiş olsun Hakan Bey ne denirki başka ...

Son düzenleme:
arabada 4 parça arıza verdi .öbür parçalar pek pahalı değildide ,oksijen ensorünü tıkamış o değişti o parça iraz pahalıydı.170 e onu değiştirdiler.anlaşılan benzindede marka veya istasyonun işlerliğini aramıyacaksın , artık güvenilir bi benzinci bulup bidonla yanımızda gezdireceğiz benzinide.

Geri