Arabada ''hap'' yapanlar :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haydut25

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ya arkadaşlar yolda gidiyosunuz ışıkta gidiyosunuz yanınızda bir araba duruyo adamın teki sokmuş parmağını burnuna hap yapıyo camdan dışarı atıyo falan.Tamam hanzonun tekidir etrafındakileri düşünmez falan dersiniz.

Ama; Hatunun teki altınca cix bi araba, güzelliğiyle adamın dibini düşürüyo falan tam bir afet mankenlere taş çıkarır güzellikte bakımlı falan.Işıklarda yanınızda duruyo telefonu bırakıyo aynada saçını başını düzeltiyo tabi erkek adamsın bekarsın özgüvenin var parmakları boş senin kestiğini görünce hafiften de tebessüm atıyo tam ulan gidimmi peşinden diyosun zamanlayıcı ışıkların yanmasına 8 sn var diyor bir bakmışsın elini sokmuş burnuna kanalizasyon temizliği yapıyor, ıyyyyk gitti bütün hayaller toz pembe rüyalar :D Ya arkadaş bari ışıkta beklerken yapma bütün karizmayı yerlere düşürdün çamura batırdın :D

iste tam o esnada araca arkadan carpicaksin :D o parmak beyin damarlarini acar :D

demek araba sürerken tik oluyor bazılarında :kop:

araba aldığımızda direksiyon derilerini değiştirelim...öyle araba kullnıyorlar birde...

off bende bu neymiş diye açtım okuyunca midem kalktı ne adamlar var ya parayla insan yerine geçiyorlar

off bende bu neymiş diye açtım okuyunca midem kalktı ne adamlar var ya parayla insan yerine geçiyorlar

Ne adamı çağatay kadın kadın :D Hemde yolda görsen gözünü ayıramayacağın tipten bir kadın :D İnsanın fantazilerine limon sıkıyo yaptığı resmen :D

oda bi ihtiyaç abi :dil: :D

Ne adamı çağatay kadın kadın :D Hemde yolda görsen gözünü ayıramayacağın tipten bir kadın :D İnsanın fantazilerine limon sıkıyo yaptığı resmen :D

off off off bu daha da kötü iyiki görmemişim abi yoksa kadınlardan soğurdum:D

Geri